Forum » Izdelava spletišč » spletna stran-reklame
spletna stran-reklame
jugostyle ::
Pozdravljeni
Imam spletno stran, portal (še v fazi razvijanja), ki se mi obisk povečuje. Odločil sem se da bom postavil reklamne banerje na moji strani. Začel bi prvo varjanto da bi bil plačan na klik reklame in me zanima sledeče:
-kateri ponudnik je najbolj zanesljiv in plačuje redno
-kako deluje Googlova reklama (ali plačujejo tudi v Slovenijo)
Če mi bo uspelo sparaviti stran na 1000+ obiskov dnevno pa bi se potem odločil na zakup reklamnega prostora na mesec (brez klikov)
Hvala in lep dan še naprej
Imam spletno stran, portal (še v fazi razvijanja), ki se mi obisk povečuje. Odločil sem se da bom postavil reklamne banerje na moji strani. Začel bi prvo varjanto da bi bil plačan na klik reklame in me zanima sledeče:
-kateri ponudnik je najbolj zanesljiv in plačuje redno
-kako deluje Googlova reklama (ali plačujejo tudi v Slovenijo)
Če mi bo uspelo sparaviti stran na 1000+ obiskov dnevno pa bi se potem odločil na zakup reklamnega prostora na mesec (brez klikov)
Hvala in lep dan še naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi Wired bo zahteval izklop blokiranja oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22186 (19415) | videc |
» | Oglasi med sporočili na S-T?Oddelek: Slo-Tech | 5288 (3651) | guest #44 |
» | Škoda povzročena zaradi ne-gledanja reklam višja od piratiziranja? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10614 (8002) | Gregor P |
» | Dobiček spletne straniOddelek: Omrežja in internet | 3433 (2654) | fahrenGONE |
» | Tecna gospa na bolha.com (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5906 (4289) | ahac |