Forum » Loža » Punch Press
Punch Press
jeanmike ::
Pozdravljeni.
Zanima me če kdo ve kje bi se dalo naročit po meri narejeno šablono za izrez točno določene oblike. Rezalo bi se izključno le papir. Sam niti ne vem h komu bi se napotil, da bi to stvar naročil.
Potreboval bi pa tam velikosti 8x8cm.
Kakršni koli predlogi so zelo priporočeni.
Hvala že v naprej.
Zanima me če kdo ve kje bi se dalo naročit po meri narejeno šablono za izrez točno določene oblike. Rezalo bi se izključno le papir. Sam niti ne vem h komu bi se napotil, da bi to stvar naročil.
Potreboval bi pa tam velikosti 8x8cm.
Kakršni koli predlogi so zelo priporočeni.
Hvala že v naprej.
jeanmike ::
Ne razumem kako bi ta folija potem meni pomagala. Izrezati moram iz točno določenega papirja nepravilno obliko in to več tisoč krat, čez daljše časovno obdobje. Nabavo plotterja sem že imel v mislih, a iščem kakšne cenejše alternative.
Imel sem v mislih nekaj takšnega kot so izrezovalci plastičnih kartic, kjer samo vzvod potegneš in ti izreže obliko kartice.
Imel sem v mislih nekaj takšnega kot so izrezovalci plastičnih kartic, kjer samo vzvod potegneš in ti izreže obliko kartice.
Gavran ::
Grafiki izdelujejo taka orodja tako da v leseno (vezana plošča) ploščo pritrdijo taka rezila kot v olfa nožu, potem pa papir pritisnejo z drugo ploščo na tako vstavljena rezila. Če ne boš sam, poišči kakšnega tiskarja.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.
blackbfm ::
če moraš nujno iz papirja pol plotter odpade..pa tudi količina
tako kot je rekel Gavran, samo nevem kako je s kakšnimi kompleksnimi/majhnimi oblikami, ker načeloma se tako štanca kakšne večje šablone od škatel, map in podobno
tako kot je rekel Gavran, samo nevem kako je s kakšnimi kompleksnimi/majhnimi oblikami, ker načeloma se tako štanca kakšne večje šablone od škatel, map in podobno
treker ::
Orodja Branko Smole iz Celja dela takšna orodja. Če rabiš tudi izdelavo ZS. Delam v tiskarni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ploter (risalnik)Oddelek: Kaj kupiti | 1677 (1458) | bobby |
» | Izdelava tiskanega vezja...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3557 (2814) | zrataj4201 |
» | Plotter, rezalnik, FAQ ?Oddelek: Strojna oprema | 3635 (2903) | blackbfm |
» | F.DickOddelek: Loža | 6053 (4132) | Ales |
» | PlotanjeOddelek: Loža | 4031 (3643) | Gost |