Forum » Pomoč in nasveti » Youtube objava
Youtube objava
teidy ::
Me zanima, zakaj moj video, ki sem ga objavil na youtube ne morem predvajati na mobilnem telefonu. Sem gledal nastavitve in mi pod možnost objavo piše"Ne, ta videoposnetek ne sme biti na voljo za prenosne telefone in televizorje."
Pa me zanima, če mogoče kdo ve kaj moram narediti, da je lahko video na voljo tudi na mobitelu, pa če je mogoče to krivo, da je video dolg 11:59 ?
Lp teidy!
Pa me zanima, če mogoče kdo ve kaj moram narediti, da je lahko video na voljo tudi na mobitelu, pa če je mogoče to krivo, da je video dolg 11:59 ?
Lp teidy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93903 (43839) | dr.Akula |
» | Sony live with walkman- update da, ali ne?Oddelek: Mobilne tehnologije | 802 (587) | Viktor33 |
» | HTC Desire vs. Samsung Galaxy S (vs. Google Nexus S)Oddelek: Mobilne tehnologije | 7545 (4600) | freesty |
» | SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13176 (6917) | Destroyers |
» | kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8567 (6336) | Nesta |