» »

Sony live with walkman- update da, ali ne?

Sony live with walkman- update da, ali ne?

ttommy ::

Tu naj prosim sodelujejo samo lastniki omenjenega telefona.
Torej- včeraj se mi je pri USB povezavi z računalnikom prikazalo oprozorilo, da je na voljo nov software za telefon: 4.1.B.0.587
Ali ga naj posodobim, ali ne? Kako vam, ki ste ga posodobili , deluje telefon? Zanima me odzivnost odpiranja slik in aplikacij. Gledal sem tudi ta video:

in nekako ni nekih minusov, ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Skrbi me tudi, da se poraba baterije ne bi še povečala...
Gamer

ttommy ::

No, sem ga posodobil in deluje super.
Gamer

Viktor33 ::

Pozdravljeni!

Zanimajo me še kakršne koli izkušnje drugih uporabnikov. Ravnokar sem opazil, da je na voljo posodobitev tudi za mojo serijsko številko, pa me zanima če ste naleteli na kakršnekoli težave. Oziroma če mi priporočate nadgradnjo.

LPV

Thunder wave ::

Sistem deluje počasneje, več je lagga. Govorim iz svojih izkušenj, sicer pa imam Xperia Arc S. Glede na + in - se ne splača upgradeat na ICS edino, če res pogrešaš kakšno nujno funkcijo, ki bi jo s tem pridobil. Mogoče pa je na LWW kaj drugače, oziroma srčno upam, da je.

Siddh ::

na sonyjih je baje dobro naret factory reset preden posodobiš

xplicit90 ::

Tudi sam sem pred nekaj dnevi Live with Walkman posodobil na ICS. Najprej sem bil skeptičen, a sem vseeno to opravil. Po mojih izkušnjah se najprej opazi malo drugačen grafični vmesnik (drugačna pisava, drugačne ikone). Mogoče je res malo več lagga, vendar za moje pojme zanemarljivo. Sam sem opazil, da v nekaterih aplikacijah tipka Nazaj potrebuje malce več časa kot prej (da zavibrira in gre ven iz aplikacije) ampak to res redko kdaj. Velik plus mi je vmesnik za klicanje. Všeč mi je tudi vmesnik kamere saj je bolj enostaven in ne nagužvan s stranskimi vrsticami kot je bil prej. Zelo sem zadovoljen z možnostjo, da se onemogoči aplikacije, ki jih ne uporabljaš, saj so mi prej takšne ikone zavzemale dva "okenca". Zdaj sem jih onemogočil in ostanejo samo tiste , ki jih res potrebujem, še vedno pa lahko tiste omogočim, če jih bom rabil. Mislim, da se tudi na Wifi veliko hitreje poveže kot prej. Ni mi žal, da sem ga posodobil. Glede baterije pa nimam še čisto pravega mnenja, vendar menim da ni neke razlike.

Zgodovina sprememb…

Viktor33 ::

No da delim še svojo izkušnjo. Nadgradil sem svojega SE Live with walkman na Android 4.0. Nekih opaznejših in bistvenih razlik z 2.3 sam osebno ne vidim. Telefon deluje skoraj isto kot prej, občasno se pojavijo manjša zatikanja, ki pa niso moteča. Pred nadgradnjo sem naredil factory reset in moram rečti, da se mi zdi življenjska doba baterije malenkost daljša, verjetno zaradi odsotnosti vseh požrešnih aplikacij :). Tako da priporočam nadgradnjo.

LPV

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
17439946 (27174) Vajenc
»

LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43193823 (43759) dr.Akula
»

Počasen android

247464 (5471) DarkJedi8x
»

Alcatel OT-911 ali Sony Life

354621 (4204) SLO_Matej
»

HTC Evo 3D reboot