Forum » Pomoč in nasveti » windows phone mmsi
windows phone mmsi
premiusss ::
Lep pozdrav
Sem uporabnik lumnia 920,imam pa tezave z mmsi,ob nakupu sem jih normalno posiljal sedaj pa noce posiljati niti sprejemati mmsov.Podobne tezave sem imel na samsung omnia 7,potem sem tezavo resil z network profile,ampak tudi to je bilo zacasno,nato sem pa obupal.Naj powem se da,ce dam sim kartico v drug telefon zadeva deluje...,
Hvala za vas odgovor
Sem uporabnik lumnia 920,imam pa tezave z mmsi,ob nakupu sem jih normalno posiljal sedaj pa noce posiljati niti sprejemati mmsov.Podobne tezave sem imel na samsung omnia 7,potem sem tezavo resil z network profile,ampak tudi to je bilo zacasno,nato sem pa obupal.Naj powem se da,ce dam sim kartico v drug telefon zadeva deluje...,
Hvala za vas odgovor
||_^_|| ::
nastavitve => dostopna točka => izberi profil tvojega operaterja. Potem bi moralo delat, če ne, še restart telefona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MMS problem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17452 (13541) | mojsterleo |
» | Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20708 (10084) | Mavrik |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84730 (51150) | Ciklamen |
» | Galaxy S III bo imel štiri jedra v SoC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 36421 (31643) | PrimozR |
» | Izklop 3G povezave ne deluje več... APNdroidOddelek: Mobilne tehnologije | 4376 (4015) | 5pellfire |