Forum » Pomoč in nasveti » Format pri movie maker
Format pri movie maker
unior ::
Živjo!
V programu movie maker izdelujem en videoposnetek iz slik.. No pa imam problem... Movie maker podpira format mpg4 ali wma. No če dam wma mi na dvixu in hišnem kinu posnetek na cd deluje normalno vendar na računalniku so slike zelo potegnjene skupaj. Če pa zapečem v formatu mpg4 pa mi ne na hišnem kinu ne na dvixu cd sploh ne dela... Vendar v tem primeu so na računalniku slike lepe. Kaj naj naredim da mi bo delalo na dvixu ali hišnem kinu in ob tem da bodo še na računalniku lepe slike?
Hvala
Žan
V programu movie maker izdelujem en videoposnetek iz slik.. No pa imam problem... Movie maker podpira format mpg4 ali wma. No če dam wma mi na dvixu in hišnem kinu posnetek na cd deluje normalno vendar na računalniku so slike zelo potegnjene skupaj. Če pa zapečem v formatu mpg4 pa mi ne na hišnem kinu ne na dvixu cd sploh ne dela... Vendar v tem primeu so na računalniku slike lepe. Kaj naj naredim da mi bo delalo na dvixu ali hišnem kinu in ob tem da bodo še na računalniku lepe slike?
Hvala
Žan
- spremenil: Mavrik ()
boogie_xlr ::
Naredil si videoposnetek samo iz slik? Preprosto daj slike same na cd v jpeg formatu, pa bodo povsod lepe, pa še razviti/urejati se jih bo dalo po potrebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS na DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 4506 (3399) | free2dark |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5140 (3313) | Robert1 |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13024 (11186) | musomanov |
» | Iz mpg v mpg4...Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (798) | *worm* |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7554 (6702) | BadWolf |