Forum » Igre » Steam key Rome 2
Steam key Rome 2
Mihci ::
Zivijo!
Mene zanima, če pozna kdo oziroma, da je ze kdo kupoval preko kakšne strani Steam key za igro in je potem delovalo vse tako, kot da bi igro kupil preko steama? Namreč sem velik fan Total war iger in 3.9. bo izšla zadnja igra Rome2, ki se na steamu prodaja za 55€, sam sem ze nekaj gledal pod steam key, preko googla in sem nasel igro tudi za 30€. Ker mi je vse to novo in ne zaupam, sem se odločil, da vas raje prej povprašam o vaših izkušnjah glede tega!
Ali priporočate nakup preko steama, steam key-a ali kar CD v big bangu?
lp,
Miha
Mene zanima, če pozna kdo oziroma, da je ze kdo kupoval preko kakšne strani Steam key za igro in je potem delovalo vse tako, kot da bi igro kupil preko steama? Namreč sem velik fan Total war iger in 3.9. bo izšla zadnja igra Rome2, ki se na steamu prodaja za 55€, sam sem ze nekaj gledal pod steam key, preko googla in sem nasel igro tudi za 30€. Ker mi je vse to novo in ne zaupam, sem se odločil, da vas raje prej povprašam o vaših izkušnjah glede tega!
Ali priporočate nakup preko steama, steam key-a ali kar CD v big bangu?
lp,
Miha
- zaklenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Točno o tem se lih pogovarjajo v obstoječi temi: Total War: Rome II
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Igre: podarim kodo (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Igre | 418472 (8099) | yoco |
» | Podarim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16181 (615) | Machete |
» | Steam - Nakup iger (strani: 1 2 3 4 … 242 243 244 245 )Oddelek: Igre | 1947102 (26670) | Izi |
» | Menjava iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26466 (14219) | ZiedRieke |
⊘ | GTA V kupljen preko trgovineOddelek: Igre | 1143 (884) | ahac |