Forum » Kaj kupiti » Prenosnik ali namizni računalnik
Prenosnik ali namizni računalnik
termometer ::
Rabim pomoč pri izbiri računalnika.
Iščem nekaj kjer bom lahko nemoteno uporabljal progerame kot so photoshop, xara, sony vegas ipd. (za montiranje krajši posnetkov, max. nekje 20 min) in pa 3d oblikovanje ( ureditev prostorov, zunanje okolice..) Če bom vzel namiznega bo zraven 23' monitor
ZAnima me al se mi bolj splača prenosnik al namizni računalnik, kak je s porabo el.?
Do pribl. 750€
vsi predlogi dobrodošli
Iščem nekaj kjer bom lahko nemoteno uporabljal progerame kot so photoshop, xara, sony vegas ipd. (za montiranje krajši posnetkov, max. nekje 20 min) in pa 3d oblikovanje ( ureditev prostorov, zunanje okolice..) Če bom vzel namiznega bo zraven 23' monitor
ZAnima me al se mi bolj splača prenosnik al namizni računalnik, kak je s porabo el.?
Do pribl. 750€
vsi predlogi dobrodošli
- predlagal izbris: hojnikb ()
technolog ::
Čak, tok drage programe uporabljaš, pa te skrbi cena elektrike?
Monitor lahko uporabljaš tud skupej z laptopom, še celo priporočljivo je.
Monitor lahko uporabljaš tud skupej z laptopom, še celo priporočljivo je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ali namizni računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5124 (4150) | mirancar |
» | Tihi namizni računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3533 (2986) | Invictus |
» | Namizni vs. Prenosnik za v študentskegaOddelek: Kaj kupiti | 1900 (1519) | Ted |
» | prenosnik vs. namiznik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6190 (4938) | Fr33man |
» | Koliko časa bodo z nami namizni PCji preden jih bojo nadomestili prenosniki?Oddelek: Loža | 1324 (1071) | Vice |