Forum » Elektrotehnika in elektronika » Popravilo monitorja IIyama CRT 19'' real flat
Popravilo monitorja IIyama CRT 19'' real flat
schurda ::
Monitor je bil na popravilu, baje, da je nekaj s sinhornizacijo, in da je tuljavica crknila. Nobenemu se ne da.
A poznate koga na relaciji CE-LJ, ki bi bil to sposoben za kolikor toliko normalno ceno?
A poznate koga na relaciji CE-LJ, ki bi bil to sposoben za kolikor toliko normalno ceno?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
residual ::
jaz sem pred leti zastopniku na servis v Trzin (industrijska cona) nesel. Mislim da je nekaj od backlight crknalo... je bil popravljen za male pare. Preveri.
schurda ::
Monitor je Vision Master Pro 451
Sliko vleče skupaj in utripa, izgleda, da je nekaj s sinhronizacijo narobe. En tip ga je imel, pa je rekel, da čaka tuljavo, samo jo je čakal 1 leto, potem sem ga odpeljal.
Sliko vleče skupaj in utripa, izgleda, da je nekaj s sinhronizacijo narobe. En tip ga je imel, pa je rekel, da čaka tuljavo, samo jo je čakal 1 leto, potem sem ga odpeljal.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo LCD monitorja, servis?Oddelek: Strojna oprema | 3800 (2712) | MrStein |
» | Monitor se ugasne ko dobim SMS (resno!)Oddelek: Strojna oprema | 2733 (1025) | _Tom_ |
» | Monitor Samsung SyncMaster2232bw utripaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 939 (815) | krucymucy |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8341 (7087) | solatko |
» | Monitor ne kaže več rdeče barve..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1033) | Grimlord |