Forum » Pomoč in nasveti » Laptop zunanji display
Laptop zunanji display
Cervantes ::
Pozdrav,
crknil mi je LCD na laptopu HP 6730s.
Je že star in 100€+ za popravilo ne mislim dajati, bom rajši kupil tablico.
Ampak:
Ko mu obesim zunanji monitor, v začetku nalaga normalno, ko pa (domnevam) neloži driver za (intel) grafiko, preklopi na primarni zaslon in ne vidim nič več.
V Safe Modu mi dela normalno, tudi pri višjih resolucijah, ne morem pa nastaviti resolucije 1440x900 (kar mi je še nekako razumljivo).
Kakšen nasvet?
crknil mi je LCD na laptopu HP 6730s.
Je že star in 100€+ za popravilo ne mislim dajati, bom rajši kupil tablico.
Ampak:
Ko mu obesim zunanji monitor, v začetku nalaga normalno, ko pa (domnevam) neloži driver za (intel) grafiko, preklopi na primarni zaslon in ne vidim nič več.
V Safe Modu mi dela normalno, tudi pri višjih resolucijah, ne morem pa nastaviti resolucije 1440x900 (kar mi je še nekako razumljivo).
Kakšen nasvet?
St235 ::
imo moraš laptopu povedat naj uporablja zunanji zaslon. ponavadi je to kombinacija FN + F10/F11 oziroma katerakoli funkcijska tipka odvisno od laptopa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
para! ::
Win tipka + P, če maš Windows 7 al 8, preklaplja med različnimi načini obravnave zunanjih zaslonov ala extended, mirrored... Pritiskaj dokler ne dobiš slike na eksternem displeju.
Death before dishonor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1335) | Globetrotter |
» | Nova grafična kartica za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4372 (3236) | hojnikb |
» | velikost monitorja + laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (1069) | BullDozer |
» | Prenosnik brez monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (651) | AmokRun |
» | Kupiti monitor ali ostatih pri dveh slabših?Oddelek: Kaj kupiti | 4245 (3712) | matonson |