Forum » Loža » trade.com - Safecap Investments Ltd - tečni k strela
trade.com - Safecap Investments Ltd - tečni k strela
Vikking ::
Iz trade.com - aka ciperska družba SAFECAP. Klicali so že petkrat, bolj ko jih zavračam da me ne zanima bolj so posiljeni. Pa vsakič ne pozabijo seveda omenit APPLE delnice. Da to treba nujno kupit.
Seveda rečem da me ne zanimajo podjetja ki so na CIpru, pa reče da imajo neko družbo v Izraelu kjer dela 2000 analitikov itd, nabijanje in nabijanje do nezavesti. OMG...
Še ima kdo izkušnje oz. je bil podobno telefonsko posiljen.
Seveda rečem da me ne zanimajo podjetja ki so na CIpru, pa reče da imajo neko družbo v Izraelu kjer dela 2000 analitikov itd, nabijanje in nabijanje do nezavesti. OMG...
Še ima kdo izkušnje oz. je bil podobno telefonsko posiljen.
Matako ::
Postani primitiven. Resno, to edino razumejo.
Da, tudi mame je treba jebati, če ne gre drugače. Bo hitro konec.
Da, tudi mame je treba jebati, če ne gre drugače. Bo hitro konec.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Šimpanz ::
Reč da se lahko greste kompenzacije. Da naj oni pri tebi kupijo za 10k eur nekega sranja, potem pa boš ti od njih kupil njihovo sranje.
Vikking ::
Mah, sem mu reku kje ste bli pred leti da bi mi ponudili tesla motors delnice. "jah veste smo šele 1 leto".
Pa rečem ja kako mi lahka potem obljubljate 30-40% donose. "Ja veste to je samo pri 3% tveganju"
Pa mu povem da to so pred 15 leti obljubljale zavarovalnice in njigovi agenti. "ja veste mi ne ponujamo življ. zavarovanja"
Ma mu rečem, čujte ne da se mi ukvarjat z nekimi podjetji ki so na Cipru. "Ja veste je podjetje v Izraelu". SUPER! mu rečem.
Na koncu pa tip še celo užaljen. "ja veste bomo pa drugim ponudli, ki bodo z veseljem sprejeli, jih imamo precej". Ja hudiča zakaj potem mene posiljuješ s tem?
A res tile ne razumejo, ko te prvi pokliče, da mu poveš da te ne zanima. Pa pokliče drugi, pa tretji, na koncu pa mi še direkotrja tišijo na telefon.
Pa rečem ja kako mi lahka potem obljubljate 30-40% donose. "Ja veste to je samo pri 3% tveganju"
Pa mu povem da to so pred 15 leti obljubljale zavarovalnice in njigovi agenti. "ja veste mi ne ponujamo življ. zavarovanja"
Ma mu rečem, čujte ne da se mi ukvarjat z nekimi podjetji ki so na Cipru. "Ja veste je podjetje v Izraelu". SUPER! mu rečem.
Na koncu pa tip še celo užaljen. "ja veste bomo pa drugim ponudli, ki bodo z veseljem sprejeli, jih imamo precej". Ja hudiča zakaj potem mene posiljuješ s tem?
A res tile ne razumejo, ko te prvi pokliče, da mu poveš da te ne zanima. Pa pokliče drugi, pa tretji, na koncu pa mi še direkotrja tišijo na telefon.
MIHAc27 ::
He, he, dvomim da je tisti njihov direktor kaj več kot telefonist.
Ko te kličejo reči, da sprejmeš, pa da greš po podatke in naj čakajo. Nato pa vsake 10 minut preveri, če so še na liniji, pa jih prosi, da še malo počakajo, ker iščeš bančno kartico. Pa tako dokler ne obupajo.
Ali jim pa daj lažne podatke.
Ko te kličejo reči, da sprejmeš, pa da greš po podatke in naj čakajo. Nato pa vsake 10 minut preveri, če so še na liniji, pa jih prosi, da še malo počakajo, ker iščeš bančno kartico. Pa tako dokler ne obupajo.
Ali jim pa daj lažne podatke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepoved o pisanju zakoncev Login (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 56067 (42909) | poweroff |
» | Ciper bank run in povezani problemi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 75261 (63744) | Kamran |
» | Imate mogoče malo časa, da odgovorite na našo anketo in tako prip...WTF!Oddelek: Loža | 2410 (1704) | Poldy |
» | Vsiljivi prodajalci (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4739 (3812) | Brane2 |