Forum » Mobilne tehnologije » Symbian encryption key
Symbian encryption key
minkye ::
Pozdravljeni!
Že pred časom, ko sem našel funkcijo, sem si šifriral telefon (Nokia E-5). Po končanem šifriranju mi je telefon dodelil p5k ključ, ki sem si ga pač shranil na računalnik. Žal sem ta ključ izgubil, v telefonu ga več ni, pod certifikati pa tega ni več. Kako si ustvarim nov ključ?
Že pred časom, ko sem našel funkcijo, sem si šifriral telefon (Nokia E-5). Po končanem šifriranju mi je telefon dodelil p5k ključ, ki sem si ga pač shranil na računalnik. Žal sem ta ključ izgubil, v telefonu ga več ni, pod certifikati pa tega ni več. Kako si ustvarim nov ključ?
Jap. Oboje sem enkriptal. Zgleda da sem spregledal tale manual, ker sem mislil, da je isto kot v telefonu (sekcija pomoč)in je precej neuporabno. Bom poskusil izključiti enkripcijo in upam, da bo pop-up se pojavil, za ključ :))
Evo! Zgleda da je nastal problem, ker sem samo dešifriral brez da bi izklopil šifriranje. Sedaj ko sem ga izklopil lahko ponovno dostopam do tega menija za šifrirni ključ :) Hvala najlepša, za link ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mala šola informacijske varnosti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Informacijska varnost | 82685 (38166) | Dpool |
» | WhatsApp šifrira vso komunikacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 26867 (23532) | čuhalev |
» | Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 28770 (24367) | Vajenc |
» | Za nekaj ur dostopni vsi podatki v DropboxuOddelek: Novice / Varnost | 11378 (8978) | 3p |
» | Šifrirani telefonski pogovori za Android platformoOddelek: Novice / Android | 12492 (10662) | poweroff |