Forum » Šola » Neopravljen popravni izpit in napredovanje v naslednji letnik -srednja šola ?
Neopravljen popravni izpit in napredovanje v naslednji letnik -srednja šola ?
;-) ::
Brat ima dva popravna v srednji šoli, eden bo zgleda šel gladko skozi, drug je pod vprašanjem.
Se da napredovati kot včasih, ko so bili še nms-ji v naslednji letnik in ga tekom leta rešit ali ne?
Nisem nič na novem z temi pravili, ki se spreminjajo iz leta v leto, vem da sem imel dva sošolca ki sta imela po dva popravna še za božička iz prešnjega letnika.
Se da napredovati kot včasih, ko so bili še nms-ji v naslednji letnik in ga tekom leta rešit ali ne?
Nisem nič na novem z temi pravili, ki se spreminjajo iz leta v leto, vem da sem imel dva sošolca ki sta imela po dva popravna še za božička iz prešnjega letnika.
DOOM_er ::
Ima na voljo tretji pogojni rok ki ga morajo odobriti. V vsakem primeru mora imeti opravljeno vse.
Robots will steal your job. But that's OK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DOOM_er ()
LitralSM ::
Kaj če še tega ne opravi? Gre izredno opravi ostala dva izpita in se tekom leta vpiše v naslednji letnik?
DOOM_er ::
to pa nevem kako je s tem, najboljši naslov je svetovalna delavka v šoli.
Robots will steal your job. But that's OK
GabrieLeo ::
Pogojno ga spustijo v naslednji letnik, ampak ima še tretjega popravca, ki ima ponavadi take low standarde, da bi bila sramota če ne naredi, z vso ponujeno pomočjo k mu jo morajo učitelji zagotoviti v takem primeru. Sem imel podoben primer ampak mi je uspelo narediti poleti vse hvalabogu.
lebdim ::
najbolje je, da se izogneš popravnemu izpitu tako, da se čez leto dosti učiš in pišeš vse teste pozitivno. potem imaš lepe počitnice in ti šola ne zagreni poletja.
GabrieLeo ::
Mah sej tista dva tedna nista tok kritična drgač... Razen če je familija taka da gre prvi dan počitnic za 2 mesca u prkolco v Pulo nekam pol pa je kriza ja
LitralSM ::
Ne bi zdaj tu moralizirali o učenju in mukah med počitnicami, ker te muke so samo iluzija neumnih in nevednih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravni izpit iz 3+ predmetovOddelek: Šola | 11978 (8055) | lebdim |
» | imam 3 popravne izpite ter eneg nisem utegnila popravit kaj naj storimOddelek: Šola | 15617 (13636) | WarpedGone |
⊘ | SŠ in popravni izpitiOddelek: Šola | 10841 (9483) | Venum |
» | Šola NMS-JI !!!Oddelek: Šola | 3608 (3226) | putare |
» | Dijaku narobe sešteli točke popravnega, da ni opravil je izvedel 3dni pred poukom...sOddelek: Loža | 4731 (2279) | Wox |