» »

feri urnik

feri urnik

giaro ::

Zanima me kaksni so kaj urniki 1 letnikov za smeri itk,rit? Je res da si cele dneve na faksu in nimas skoraj nic fraj? :)

mat xxl ::

Ali ne bi raje na fakulteti povprašal ?

black ice ::

Nekateri predmeti so sami sebi namen ali so predavatelji zanič in nima smisla obiskovati predavanj (angleščina, OSS, APS), zopet pri drugih ni obveznega obiskovanja vaj. Tako da kombiniraš malo enega in drugega.

mlamat ::

Jaz se grem stavit, da giaro ne bo izdelal 1. letnika. 50€.

lebdim ::

poišči na spletni strani FERI-ja pod zavihkom urniki ali pa kaj podobnega ... urniki bodo tudi v naslednjem študijskem letu verjetno podobni ...

balocom ::

Teh urnikov itak do zadnjega tedna pred predavanji ne bo na netu. Rekord bo, če bodo 2 tedna pred začetkom predavanj objavljeni na netu:D
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

amacar ::

V vsakem primeru so brezpomenski, ker manjkajo skoraj vse vaje, tako da se potem urnik korenito spremeni (zapolni).

dope1337 ::

Načeloma so urniki identični vsako leto (zadnjih 5 let). Letos bo edino frka, k bodo dost predmetov ukinal napram prejšna leta (jz vem recimo za 4 top predmete, ki jih ne bo več na moji smeri).
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

lebdim ::

ja kako pa to lahk nrdijo? mogoče bodo isti predmeti, sam pod drugim imenom ...

amacar ::

Ni denarja, lani so recimo že ukinili en projekt, združili predmete različnih projektov, odpustili par profesorjev (to ni bilo nič slabega), bogve kako bo letos :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študij na FRI (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6014305 (7596) BivšiUser2
»

UNI ali VS

Oddelek: Šola
175110 (4144) KraitPay
»