Forum » Kaj kupiti » Brezžični router
Brezžični router
WarLord11 ::
Ker mi je zmanjkalo kontaktov na modemu sem se odločil kupiti brezžični usmerjevalnik ali router. Ker zelo dosti igram igrice (menda so porti problem), po celotni mreži med 3 računalniki bi rad imel vzpostavljeno sharing omrežje in domet WIFI bi bil okoli 100m in v hiši in v okolico. Stene hiše so debelejše. Kateri router priporočate če je cena, ki sem jo pripravljen investirati tam nekje do 50€.
pviran3 ::
100m je iluzija. Če boš želel met na 100m dober signal, bo treba še en AP vmes postaviti...
drugač pa tale tplink je vredu za ta dnar.
drugač pa tale tplink je vredu za ta dnar.
WarLord11 ::
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/...
Na tem linku sem zasledil da ima ene probleme in ga je treba vsake toliko časa resetirat.
Na tem linku sem zasledil da ima ene probleme in ga je treba vsake toliko časa resetirat.
Grega_K ::
Ne morem se zadržati, da ne bi priporočil routerja Asus RT-AC66U. Je najboljši router za domačo uporabo ta trenutek.
Lp
Izi ::
Ne morem se zadržati, da ne bi priporočil routerja Asus RT-AC66U. Je najboljši router za domačo uporabo ta trenutek.Človek je napisal, da je pripravljen investirati nekje do 50 €, ti pa mu priporočaš router za 160 €
Se pa strinjam s tabo, da je to res NAJ router. Jaz imam RT-N66U in moram reči, da ASUS resnično obvlada.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router? (strani: 1 2 3 4 … 128 129 130 131 )Oddelek: Kaj kupiti | 1283358 (2358) | BlaY0 |
» | Kateri wifi router za 100Mbps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 32791 (25661) | mevden |
» | Kateri ruter?Oddelek: Kaj kupiti | 4833 (2938) | Redman |
» | Kvaliteten domači routerOddelek: Kaj kupiti | 4661 (3216) | blackbfm |
» | 300mbps routerOddelek: Kaj kupiti | 1998 (1680) | Goody |