Forum » Kaj kupiti » Slušalke za mobilni telefon
Slušalke za mobilni telefon
Grega_K ::
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem kupil telefon Nexus 4 in ker zraven ni slušalk, sem danes v BigBangu za 20 € kupil Philips Dynamic bass slušalke, ki pa z basom žal nimajo čisto nič skupnega.
Ko sem preko njih skušal poslušati glasbo, sem imel občutek, kot da sem se naenkrat znašel v konzervi. Primerjava: slušalke, ki sem jih dobil zraven Omnie II so svetlobna leta naprej glede na kvaliteto in ... heh ... nekonzerviranost zvoka.
Torej, zanima me, katere slušalke do 20 € (lahko tudi malce več) priporočate, saj ne želim več metati denarja v smeti?
Pred kratkim sem kupil telefon Nexus 4 in ker zraven ni slušalk, sem danes v BigBangu za 20 € kupil Philips Dynamic bass slušalke, ki pa z basom žal nimajo čisto nič skupnega.
Ko sem preko njih skušal poslušati glasbo, sem imel občutek, kot da sem se naenkrat znašel v konzervi. Primerjava: slušalke, ki sem jih dobil zraven Omnie II so svetlobna leta naprej glede na kvaliteto in ... heh ... nekonzerviranost zvoka.
Torej, zanima me, katere slušalke do 20 € (lahko tudi malce več) priporočate, saj ne želim več metati denarja v smeti?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izoliranje zvoka - protihrupne slušalke?Oddelek: Loža | 4693 (3429) | c3p0 |
» | Slušalke za v ušesaOddelek: Kaj kupiti | 4171 (3601) | clancy |
» | Slušalke PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (1727) | SloBiscuit |
» | HTC One - Garancija na priložene slušalke?Oddelek: Loža | 2899 (2357) | Insan3Lik3 |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9886 (6410) | Fatboyslim |