» »

Wii igra iz Kanade ne dela na mojem evropskem Wii - ju, kaj naj naredim?

Wii igra iz Kanade ne dela na mojem evropskem Wii - ju, kaj naj naredim?

sasa23 ::

Lepo pozdravljeni,

na tem forumu sem prvič in tukaj vas je verjetno velika večina strokovnjakov o temi kateri bom spodaj pisal. Sicer sem si že v google malo pogledal zakaj je temu tako vendar potrebujem eno kmečko razlago oziroma še bolj potrebujem pomoč kaj naredim, da mi bo delalo.

Namreč včeraj sem dobil iz Kanade darilo in sicer Wii just dance 4 in smo ga želeli doma seveda takoj preizkusiti in se pohecati. Cd sem dal v wii in mi ga ni prepoznalo, na cdju pa piše, da dela samo v USA, Kanadi pač v North Americi...

Sprva ne razumem in ne vem zakaj imam Nintendo tako narejeno, da je omejen na regije...nekaj sem bral glede PAL in NSTC mislim da...

Skratka ne vem kaj naj naredim, da vrnem darilo nazaj pa ga podarijo komu drugemu v Kanadi ali se da kaj naštimati na Wii ju, da bi bo ta igra delala tudi na mojem slovenskem Wii ju?

Nisem nek računalničar in teh stvari ne razumem kaj preveč sploh pa ne vem kaj in kako bi moral narediti, da mi vse to deluje pri nas...

Prosim za pomoč ali se sploh da kaj narediti in ali je res, da če downloadaš nek chip ali nekaj takega, da potem izgubiš tudi garancijo za wii čeprav je sploh več nimam...in ali je opcija, da pri Nintendu ugotovijo, da si naredil ilegalno zadevo in ti ga zaklenejo?

Prosim vas lepo za pomoč, ker če ne gre drugače bom igrco pač vrnil nazaj in jo kupil kje v UK....v Sloveniji je čisto predraga...

Najlepša vam hvala že vnaprej...

Mipe ::

sasa23 ::

Ja hvala za link vendar to približno že vem.

Bolj me zanima ali se da kaj "enostavnega" storiti, da lahko podarjeno igro igram pri nas ali enostavno naj vrnem cd nazaj....hvala za pomoč.

Hayabusa ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

sasa23 ::

Uf, hvala ti...ampak to je zame čista neznanka, če sem iskren, nimam pojma kaj je treba narediti:).

Morda še kdo s kako pomočjo?:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sasa23 ()

sasa23 ::

Zadeva softmodana sedaj pa še ena težava...in sicer, ko grem v store v just dance 4 in mi loada igro mi napiše Error code: 206710 No content is currently being distributed for purchase or re-download.

Kaj naj bi to pomenilo in kako naj zdaj kupim par komadov...zdej, ko so mi ga softmodali verjetno je neka fora glede regije pa ne morem kupovati v Just dance 4 ali kaj..vse vem, da se da urediti ampak nisem neki hacker:).

Hvala za pomoč.

Goblin ::

Tukaj je rešitev:
http://gbatemp.net/threads/just-dance-4...

Here's how I got my one working. Search for the Just Dance 4 DLC WAD on Google (sorry, I can't give it out via PM) and make sure that it's a PAL version you're downloading. You might notice that the WAD is something like 33KB in size. The reason being is that all the WAD does is trick the Just Dance 4 shop in the game into thinking that you've already purchased the game so that you actually can "redownload" that song from the shop.

So yeah, just install that WAD with WAD Manager. Don't worry if it gives you an error, in fact, that's what you should be aiming for (Error -1022 or -1017) and then go into the shop as normal and it should all say something like "purchased" so you can redownload them to either your SD card or the Wii's internal memory.

sasa23 ::

Ok, hvala. Poizkusim čez dva tedna po dopustu pa se javim, če je šlo.

Še enkrat hvala.

Lp,S.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
11722083 (258) sandicar
»

Wii U (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
5014286 (9785) 111111111111
»

Nintendo Wii - Softmod

Oddelek: Igre
171683 (1366) opeter
»

Nintendo je predstavil Wii U

Oddelek: Novice / Konzole
4212685 (9521) Gandalfar
»

Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Konzole
29425825 (18169) Raziel

Več podobnih tem