Forum » Kaj kupiti » nokia LUMNIA 820
nokia LUMNIA 820
barbaram ::
zdravo :-)
Pri mojem telefonu me zelo moti, da se klici v dnevniku ne zbirajo po kontaktu. Rada bi imela združene, kot v BB katerega sem prej uporabljala. Odgovorjen, klican in neodgovorjen v enem kontaktu. Pri andoidih obstaja aplikacija , s katero to deluje...
Ima kdo kakšno idejo ? Iskala sem v trgovini pa ne najdem nič :-(
pozz b.
Pri mojem telefonu me zelo moti, da se klici v dnevniku ne zbirajo po kontaktu. Rada bi imela združene, kot v BB katerega sem prej uporabljala. Odgovorjen, klican in neodgovorjen v enem kontaktu. Pri andoidih obstaja aplikacija , s katero to deluje...
Ima kdo kakšno idejo ? Iskala sem v trgovini pa ne najdem nič :-(
pozz b.
- spremenilo: barbaram ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjalno stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22720 (8139) | A. Smith |
» | Dve menjalni in križno stikalo - potrebujem pomočOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 24124 (11399) | starfotr |
» | povezava avtoradia na ključOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4068 (3670) | madviper |
» | Shema za uklop pumpe s PCjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4350 (3610) | DimmniBurek |
» | Vezava avtoradia: vklop ob prižigu luči?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4477 (4216) | bastadu |