Forum » Pomoč in nasveti » Google maps offline navigacija
Google maps offline navigacija
menjalnik ::
Živjo danes sem se odločil, da malo testiram Googlovo navigacijo in sem si enostavno zajel celotno okolico Ljubljane in prenesel zemljevid na telefon, nato sem izklopil wi-fi povezavo in šel ven testirat zadevo na travnik, kliknil sem na ikono "navigacija", ki se je hitro povezala z gps in, ko se vtipkal naj me nekam vodi, je začelo z "no data connection"
-ves nesrečen sem odšel domov šel na balkon vklopil wi-fi in gps in še navigacijo in takrat je bilo vse v redu, ker je bila vzpostavljena internetna povezava.
Sprašujem se, če sem jaz narobe razumel poanto in, da mora biti internetna povezava vedno vzpostavljena, samo čemu potem služi funkcija, da shraniš zemljevid na mobitel?
-ves nesrečen sem odšel domov šel na balkon vklopil wi-fi in gps in še navigacijo in takrat je bilo vse v redu, ker je bila vzpostavljena internetna povezava.
Sprašujem se, če sem jaz narobe razumel poanto in, da mora biti internetna povezava vedno vzpostavljena, samo čemu potem služi funkcija, da shraniš zemljevid na mobitel?
Mavrik ::
Med zemljevidom in iskanjem poti ter navigacijo je bistvena razlika. Za drugo rabiš kakšno drugo aplikacijo kot Maps.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS je star 40 letOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6761 (4136) | mulc_slo |
» | Samsungovi androidni telefoni bodo dobili zemljevide Nokia HEREOddelek: Novice / Android | 13246 (9583) | kpkp |
» | Dobra GPS Navigacija za Android z govorom?Oddelek: Mobilne tehnologije | 21114 (20368) | Vanadium |
» | GPS za na koloOddelek: Mobilne tehnologije | 4325 (3459) | DaVidmar |