Forum » Pomoč in nasveti » Glavni zaslon + dva dodatna (AMD Radeon 7650M)
Glavni zaslon + dva dodatna (AMD Radeon 7650M)
Mendex ::
Pozdravljeni,
imam HP Probook-a 4740S, ki ima dve grafični kart.: integrirano Intel in pa posebej AMD Radeon 7650M. Zanima pa me kako bi naredil da bi imel poleg glavnega zaslona na prenosniku še dva dodatna monitorja. En monitor imam priključen preko VGA kabla drugega (pravzaprav Sony TV) pa preko HDMI kabla.
Sedaj ko na rač. priklopim oba monitorja deluje samo eden.
Je sploh varianta. da imam oba? Glede na to da imam dve grafični mislim, da bi moralo delovati.?
Hvala za odgovor.
imam HP Probook-a 4740S, ki ima dve grafični kart.: integrirano Intel in pa posebej AMD Radeon 7650M. Zanima pa me kako bi naredil da bi imel poleg glavnega zaslona na prenosniku še dva dodatna monitorja. En monitor imam priključen preko VGA kabla drugega (pravzaprav Sony TV) pa preko HDMI kabla.
Sedaj ko na rač. priklopim oba monitorja deluje samo eden.
Je sploh varianta. da imam oba? Glede na to da imam dve grafični mislim, da bi moralo delovati.?
Hvala za odgovor.
para! ::
V službi imam Elitebook 5850 al neki takega. Ima podobno konfiguracijo, AMD kartica + Intel IGP. Zdaj se ne spomnim dobro, ampak takrat sem googlal kako priklopit 2 zunanja monitorja tako, da laptop display ostane aktiven in sem našel, da ne bo šlo.
Death before dishonor!
Mendex ::
Dobro, hvala za odgovor.
Kakšno grafično bi pa potreboval, da bi bilo to možno (samo informativno)?
Kakšno grafično bi pa potreboval, da bi bilo to možno (samo informativno)?
lommmp ::
Povej bolj natančno kako "deluje samo en". Se pojavi kak error ali napiše da grafična ne podpira več ali kaj?
Najverjetneje grafična ni dovolj zmogljiva.
Najverjetneje grafična ni dovolj zmogljiva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11856 (9332) | PrimozR |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7039 (6291) | Janac |
» | Kaj potrebujem za 3 x monitor na PCju?Oddelek: Strojna oprema | 2502 (2181) | IvoJan |
» | Kateri dve grafični?Oddelek: Strojna oprema | 1562 (1335) | Bimmer_E30 |
» | 4 LCD-ji na 1 PCOddelek: Zvok in slika | 2687 (1631) | bluefish |