Forum » Loža » Basket - Union nagradna igra
Basket - Union nagradna igra
MadMicka ::
Na http://union.si/igraj lahko igraš nagradno igro. Spiješ pivo, odlepiš nalepko na pivu in iz hrbtne strani prepišeš kodo.
Pa me zanima naslednje: ali je še kdo opazil, da se včasih zgodi, da ti pri vnosu kode napiše, da je koda že uporabljena. Človek postane pozoren in ravno danes sem spil dva piva, odlepil nalepki, jih odnesel domov ter vpisal kodo. Pri eni je napisalo, da je koda že uporabljena.
Pa sem gruntal, če se še komu to zgodi (menim, da zagotovo) ter, kaj bi lahko bilo narobe?
Pa me zanima naslednje: ali je še kdo opazil, da se včasih zgodi, da ti pri vnosu kode napiše, da je koda že uporabljena. Človek postane pozoren in ravno danes sem spil dva piva, odlepil nalepki, jih odnesel domov ter vpisal kodo. Pri eni je napisalo, da je koda že uporabljena.
Pa sem gruntal, če se še komu to zgodi (menim, da zagotovo) ter, kaj bi lahko bilo narobe?
NorK ::
Nekdo je "uganil" tvojo kodo.
Piši jim prek zasebnega sporočila na FB strani ali pa na splet@pivo-union.si in ne pozabi na kodo.
Piši jim prek zasebnega sporočila na FB strani ali pa na splet@pivo-union.si in ne pozabi na kodo.
MadMicka ::
Sem poslal že prej, čakam na odgovor. Da bi kdo "uganil" kodo težko verjamem, ker je možnih na stotine miljard kombinacij (osem črk ali številk).
xxurban ::
Možno je uganiti. Moj prijatelj je pri neki drugi nagradni igri dobil veliko nagrad ker je uganjal kode .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Igre: podarim kodo (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Igre | 425430 (2652) | opeter |
» | Sodček pivaOddelek: Loža | 15093 (12665) | einstein :P |
» | Nakup rabljenih Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3963 (3224) | Zvezdica27 |
» | AMD-ju ušli ključi za DiRT 3Oddelek: Novice / Varnost | 7719 (5204) | nekikr |
» | CocaCola - iPod Touch nagradna igraOddelek: Loža | 3942 (3414) | s57sxs |