Forum » Mobilne tehnologije » Google Nexus 7 (2013)
Google Nexus 7 (2013)
Temo vidijo: vsi
BorutK-73 ::
lovro535 ::
No ti kr naredi ker povosd piše da še ni 5.1 updata za 2013 nexus 7
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
Kje je to povsod? Prebrskaj stare novice tukaj na SloTech.
ps
fotoaparat mi nagaja. Bi naredil SS, ampak bi lovro rekel da sem našel nekje na netu.
ps
fotoaparat mi nagaja. Bi naredil SS, ampak bi lovro rekel da sem našel nekje na netu.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Mavrik ()
lol to je nexus 7 2012 ki je dobil update na 5.1 ne pa 2013 ki še nima updata da je 2012 se vidi po ME370T pa še to da ima krom okoli roba ki ga 2013 verzija nima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lovro535 ()
wired ::
Ima N7 2012 32Gb prostora?
Ima možnost, ja.
http://www.gsmarena.com/asus_google_nex...
Imam občutek, da misliš, da imaš 2013 model, ki pa je v resnici 2012..
Zgleda da imam res 2012 verzijo. Se posipam z pepelom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
wired ::
Kako pa veš da je bil iz Žalca? On ni zajebu, jaz sem.
Madona sem zajebu tole, sem mislil da 2012 nima 32Gb verzije. Je bi ga, staram se že.
ps
Vsaj v podpisu sem imel pravilno.
Madona sem zajebu tole, sem mislil da 2012 nima 32Gb verzije. Je bi ga, staram se že.
ps
Vsaj v podpisu sem imel pravilno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Na žalost 2013 verzija nima še 5.1 updata 2012 verzija je zato dobila 5.1 med prvimi ker ima problem z počasnim flashom
Alamar ::
Saj je tudi 2012 imel najprej 5.0.2 vendar je bilo delovanje porazno. S 5.1 je občutno boljše, vendar ne na nivoju 4.4.4
Gremio ::
Zdravo,ima kdo probleme s temperaturami CPU-ja Nexusa(68C)?Pri fotoaparatu v desnem kotu je kr fajn toplo,je to
normalno?Teh težav nisem imel pri Nexusu prve serije.Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gremio ()
Zdravo,ima kdo probleme s temperaturami CPU-ja Nexusa(68C)?Pri fotoaparatu v desnem kotu je kr fajn toplo,je toko igram realracing 3 nekaj časa se tam pri fotoapartau malo segrej ni pa zelo vroče
ko gledam 1080p in 720p na yt se mi ne segreva velika prav tako se mi ne segreje veliko ko gledam 720p filme na mx playerju.
Viktor33 ::
Pozdravljeni!
Najprej glede segrevanja, meni se segreva, ko ga spravim na "obrate" torej igre, grafično zahtevne stvari itd... in pa ko ga polnim preko qi (wireless polnjenje). Pred kratkim sem ga posodobil na 5.0.2 in sedaj se je življenska doba baterije prepolovila :\ in animacije so ratale laggy :\ ne toliko da bi bilo zelo izrazito, samo niso več tako tekoče in "premium" kot na 4.4 ima kdo mogoče podobne probleme in kako ste jih rešili? Aja glede baterije, pregledal sem kaj naj bi bilo najbolj požrešno, najbolj je izstopal wi-fi v idle, zato sem izklopil wi fi ko je naprava v spanju, kar je le malenkostno izboljšalo situacijo. Pred nadgradnjo mi je baterija zdržala nekje med 2-3 dni sedaj pa v najboljšem primeru 2 dni.
LP
Najprej glede segrevanja, meni se segreva, ko ga spravim na "obrate" torej igre, grafično zahtevne stvari itd... in pa ko ga polnim preko qi (wireless polnjenje). Pred kratkim sem ga posodobil na 5.0.2 in sedaj se je življenska doba baterije prepolovila :\ in animacije so ratale laggy :\ ne toliko da bi bilo zelo izrazito, samo niso več tako tekoče in "premium" kot na 4.4 ima kdo mogoče podobne probleme in kako ste jih rešili? Aja glede baterije, pregledal sem kaj naj bi bilo najbolj požrešno, najbolj je izstopal wi-fi v idle, zato sem izklopil wi fi ko je naprava v spanju, kar je le malenkostno izboljšalo situacijo. Pred nadgradnjo mi je baterija zdržala nekje med 2-3 dni sedaj pa v najboljšem primeru 2 dni.
LP
Pozdravljeni!
LP
Si kaj meril temperaturo pri večjih "obratih"?
Viktor33 ::
Pozdrav.
Instaliral sem si: https://play.google.com/store/apps/deta...
in potem 5 min igral civ revolution 2, temperature bile nekje 35-38 v idle in med 55 in max 71 med igranjem, to je bilo le 5 min, tako da predpostavljam da po dolgotrajnem igranju zna bit zadeva kar vroča tako na oko bi reku da se povprečne temperature med igranjem gibajo med 60-65°C.
lp
Instaliral sem si: https://play.google.com/store/apps/deta...
in potem 5 min igral civ revolution 2, temperature bile nekje 35-38 v idle in med 55 in max 71 med igranjem, to je bilo le 5 min, tako da predpostavljam da po dolgotrajnem igranju zna bit zadeva kar vroča tako na oko bi reku da se povprečne temperature med igranjem gibajo med 60-65°C.
lp
OK,hvala za info.Tudi pri meni je podobno.v idlu je okol 40,medtem ko pri npr. pri igri RealRacingu doseže tam do 70 CPU in T baterije
tam do 30.Po googlu sodeč naj bi blo to kr normaln.Problem je edino če T baterije ne doseže enormne vrednosti.
tam do 30.Po googlu sodeč naj bi blo to kr normaln.Problem je edino če T baterije ne doseže enormne vrednosti.
kdo od vas je še dobil 5.1 OTA jaz še nisem.
lovro535v2 ::
Danes dobil 5.1 OTA.
lovro535v2 ::
Pravkar prejel 5.1.1 ota updat ki ima samo 18mb.
modelno1 ::
Jaz sem ga pa sideloadal, takoj ko sem videl, da je zunaj. Se mi ne da čakat ... Tukaj ga imajo, navodila tudi.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
IL_DIAVOLO ::
Dobis novega za tako ceno.
Nevermind... zgresil temo.
Nevermind... zgresil temo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
PrimozR ::
IL_DIAVOLO kje? Nexus 7 je EOL in tistih par cen, ki jih še najdeš, je podivjanih v nebo.
Jerry000 ::
Fora je da bi rad dal čim ceneje. Samo zanima me če je to normalna cena ali je malo precenjena 170 za N7 2013 32gb
Po eni strani bi raje 8.3 zaslon ker se mi zdi "Škoda" če imam N4 in ni N7 nekaj waw večji...mate vsi lastniki N7 še takšne velike telefone poleg?
Po eni strani bi raje 8.3 zaslon ker se mi zdi "Škoda" če imam N4 in ni N7 nekaj waw večji...mate vsi lastniki N7 še takšne velike telefone poleg?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
PINki ::
Ce imas nota potem raje vecjo velikost glej. Si preprican, da bos sploh redno uporabljal tablico, ce imas nota? Jaz bi v tvojem primeru gledal nexus 9. Vanila android, updati, mocan hardware in zvocniki. Pa ne, da je n7v2 slab, le pocasi se stara. Ceprav vse na njemu opravim kar potrebujem.
Ce imas nota potem raje vecjo velikost glej. Si preprican, da bos sploh redno uporabljal tablico, ce imas nota? Jaz bi v tvojem primeru gledal nexus 9. Vanila android, updati, mocan hardware in zvocniki. Pa ne, da je n7v2 slab, le pocasi se stara. Ceprav vse na njemu opravim kar potrebujem.
Saj nimam note, od kje si to prebral :)? Imam nexus 4 kot sem post nad tabo omenil :)
amacar ::
Meni je bil N7 premali, N9 pa je bil jajc (zatikanje, slaba baterija (napram N7, ki sem ga mel prej), lollipop je čudn, hardware napaka pri gumbih (premalo izbočeni)).
Sem mislil najprej na nexus 4 vendar, ko si vprasal ce imamo tudi ostali tako velike telefone sem avtomatsko pomislil na note 4. Ker nexus 4 pac ni velik telefon lol. In tudi sam sem kupil oba nexusa pa se pozna razlika v velikosti. Si ze drzal to tablico v rokah? Drugace tudi 8.3" ni neki bas vecje od 7"... Pretuhtaj sam kaj ti bolj odgovarja. V kaksnem big bangu verjetno se zmeraj najdes oba.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PINki ()
N7 ja...ampak ne vem...vse se mi zdi "stlačeno" kot pri N4...že sama 8" mi da občutek "dihanja" na zaslonu. Res pa je da sem mel tablico samo minutko v roki, da sem videl velikost pa da sem malo sprobal
Ti imaš N4 in N7? Je res velika razlika? Za udobno brskanje po spletu in drugo prčkanje?
Ti imaš N4 in N7? Je res velika razlika? Za udobno brskanje po spletu in drugo prčkanje?
Zgodovina sprememb…
Tudi jaz sem na zacetku bil skepticen, ker je bila med najmanjsimi tablicami v big bangu na kupu. Zdaj pa je ne bi zamenjal, ker mi je res udobna za vlacit po rokah. Pa se v kaksne hlace se jo zbase in pederušo, ce jo kam nesem. Tako da niti etuija ne potrebujem.
To večina N7 uporabnikov reče ja, da so ful zadovolni. Jaz sem pa v hudi dilemi :). Ne vem če sem že kdaj glede tehnologije bil v takšni dilemi :D. Med 7" in 8" se kar pozna. Pa rad mam da je malo bol prostorno na namizju. In 8" ni neki velik večja...je še vedno prenosljiva. LG G pad bi flashal da bi mel stock android gor lepo ker sem vajen od N4
Ce znas flashati potem ni dileme. Kupi lg, ce ti toliko pomeni vecji zaslon. In ja, mislim da je priporocljivo po vsaki major nadgradnji OSa naresiti clean install, torej pobrisati vse podatke.
PrimozR ::
Komentar na ceno, meni se zdi 170 € veliko z vidika kupca. Toliko in cenejši so bili novi. Res je, da se ne dobijo več, a vseeno. Čeprav na nemškem eBayu sem ujel le enega za 100 ter enega za 150, ostali so pa 170+ €, kar jih je sofort kaufen. Avkcije so nekaj drugega.
Pri avkcijah nimam sreče, me vedno prehitijo. Sem tudi sam mnenja da je 170 preveč. Ampak je pa res da to kupim in imam...brez da čakam in čakam pa se sekiram za avkcije
Koliko časa vam drži baterija?
Koliko časa vam drži baterija?
Zgodovina sprememb…
Katere ovitke kaj uporabljate? Rad bi kupil minimalističnega, slim, threefold. Edino kar me moti je to, da je na etuiju tisti hakelj zadaj da lahko foldneš in zatakneš pokrov da tablica stoji. Pa seveda rad bi da je slim, brez ojačanja ter magnetni pokrov da se ne odpira. Ušeč mi je uradni asus cover, vendar nima magneta
Mare3 ::
Že tri leta ga nosim brez ovitka in do sedaj samo ena skoraj nevidna praska ko mi je padla ura na rob ekrana :D
Jaz uporabljam Nillkina: je slim, threefold, screen on, ko odpreš, magneta pa nima.
Tale Nillkin mi je ušeč. Če ima sleep in wake funkcijo me magnet ne moti če ga nima. Se da to kje pri nas dobit? Sem že malo brskal pa nimajo pri nas v SLO nič pametnega
Jaz sem ga z eBaya naročil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 5.1 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26157 (17584) | R1710 |
» | LG G pad 8.3 ali Nexus 7 (2013)?Oddelek: Kaj kupiti | 3260 (2990) | amacar |
» | Nexus 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16989 (7876) | AvtoR |
» | Google predstavil Android 4.3, sveža Nexus 7, Q (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 30875 (17243) | Bluzer13 |