Forum » Programska oprema » ip hider
ip hider
Reality ::
A obstaja kakšen tool za zakrivanje IP-ja, predvsem ciljam na pošiljanje emaila, da se pod options ne vidi IP-ja????
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Cokolesnik ::
mislim da je IP sistem popolnoma na mestu, da se lahko izvede izsledljivost v primeru kaznivih dejanj.
ce pa na vsak nacin zelis skriti IP, pa kmecka logika pove, da gres v knjiznico, tam ustvaris email na npr. hotmailu in potem operiras v cisti anonimnosti. ampak glej, da te za rokav tudi v knjiznici ne pocuka...
ce pa na vsak nacin zelis skriti IP, pa kmecka logika pove, da gres v knjiznico, tam ustvaris email na npr. hotmailu in potem operiras v cisti anonimnosti. ampak glej, da te za rokav tudi v knjiznici ne pocuka...
Reality ::
ne gre se mi za hotmail, uporabil bi skripto na imap.email.si serverju
u bistvu ene vrste email bomber.
en tip mi res najeda, čeprov je res najbolj da grem v knjižnico in od tam štartam skripto!!!
u bistvu ene vrste email bomber.
en tip mi res najeda, čeprov je res najbolj da grem v knjižnico in od tam štartam skripto!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | c++ header fileOddelek: Programiranje | 860 (819) | Vesoljc |
» | Dostop do interneta preko drugega recunalnika - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1922) | Ag.Smith |
» | Ali obstaja tak mail program?Oddelek: Programiranje | 781 (628) | RoadKILL` |
» | PHP bukva?Oddelek: Programiranje | 1231 (1091) | McAjvar |
» | ?? GSM virus ??Oddelek: Loža | 1127 (945) | Rott-von-weiler |