Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik šteka
Računalnik šteka
HPuser ::
Lep pozdrav zanima me zakaj moj računalnik vsake toliko časa zašteka lahko delaš stvari samo nemoreš iti na start meni in brskat po njem. Sem pogledal koliko ima stopinj in mi je kazalo 60°C, kar se mi zdi malo preveč za prenosnik. Imam HP 625. Bi se dalo umisliti kakšno hlajenje računalnika za max 20€?
hojnikb ::
ne. hlajenja so obliž na rano, ki ne izgine.
Ščistit notranjost in nanov namazat termalno pasto. Uspeh zagotovljen.
Ščistit notranjost in nanov namazat termalno pasto. Uspeh zagotovljen.
#brezpodpisa
Blinder ::
Verjetno so windowsi fuč če ti ne pusti it npr. na start meni!?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
hojnikb ::
Verjetno so windowsi fuč če ti ne pusti it npr. na start meni!?
tudi če so fuč, se mu sistem pregreva, ker 60C v idle ni kul v nobene primeru.
#brezpodpisa
Blinder ::
ja no sam če bo zmanjšal temperaturo je le zagotovljeno da... mu windowsi bodo štekali še naprej, v primeru, da so windowsi fuč.
Drugače pa jaz bi tudi poskušal počistit prah z notranjosti ter namestit novo termalno pasto.
Drugače pa jaz bi tudi poskušal počistit prah z notranjosti ter namestit novo termalno pasto.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Hayabusa ::
Preveri disk.
Kako delajo polkna (verzija; clean install ali HP bloatware edition ?) v safe modu ? Količina rama ?
Kako delajo polkna (verzija; clean install ali HP bloatware edition ?) v safe modu ? Količina rama ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
mihibo5 ::
Lep pozdrav zanima me zakaj moj računalnik vsake toliko časa zašteka lahko delaš stvari samo nemoreš iti na start meni in brskat po njem. Sem pogledal koliko ima stopinj in mi je kazalo 60°C, kar se mi zdi malo preveč za prenosnik. Imam HP 625. Bi se dalo umisliti kakšno hlajenje računalnika za max 20€?
Jaz imam tudi ta prenosnik in ti povem, da ti bo hladilno stojalo le začasno odstranilo problem.
Lahko poskusiš kaj takega:
http://www.mimovrste.com/artikel/273007...
solatko ::
Veliko HP-jev ima počen heatpipe na hladilniku. Edina rešitev je menjava hladilnega telesa.
Če piha ven vroč zrak, potem je to v redu, moraš zamenjat samo termalno pasto, če pa je ob visoki temperaturi procesorja, zrak komaj mlačen, je napaka na hladilniku.
Če piha ven vroč zrak, potem je to v redu, moraš zamenjat samo termalno pasto, če pa je ob visoki temperaturi procesorja, zrak komaj mlačen, je napaka na hladilniku.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26518 (6278) | Valvoline |
» | temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 7026 (4473) | mayhem |
» | Grafična - 70 stoipnjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1619 (1166) | AlienRR |
» | Segrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 1417 (1143) | Pyr0Beast |
» | Intel e8400 , 65C na idle ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (991) | White666 |