Forum » Loža » Spanje pri odprtem oknu
Spanje pri odprtem oknu
Jst ::
Kaj ti nosiš nogavice, ki te "šponajo?"
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Glugy ::
Spim ob odprtem oknu podnev k je vroče mam pa čist na mal odprt ker gre ogromn ene vlage vn iz telesa pa more it vn drgač maš soparno. Jz sm mel dons 31°C v sobi pa sm normalno preživu skor brez švicanja. Najhuj je če maš soparo, če je nimaš si ok :) No pač moje izkušnje.
ScumbagSteve ::
Odprta balkonska vrata in okno, zavese na stran, brez komarnikov. Naj vleče po meni in me hladi Podnevi pa zapreto, da se hlad zadržuje notri
Scumbag Štefko
Jst ::
>Nope, sam da sm pokrit pa žarim kot 200 wattna žarnica :)
Jaz tudi "moram" biti pokrit. Zato pa poleti uporabljam tanko posteljno pokrivalo. V bistvu me moti, če nimam nekaj čez rame; zaspim in spim pa vedno na boku.
Jaz tudi "moram" biti pokrit. Zato pa poleti uporabljam tanko posteljno pokrivalo. V bistvu me moti, če nimam nekaj čez rame; zaspim in spim pa vedno na boku.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokalni Rekuperator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26761 (6137) | edi123 |
» | Spati pri odprtem radiatorjuOddelek: Loža | 4032 (2561) | Samo346 |
» | Odprto okno in posledice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10202 (6924) | m0LN4r |
» | Računalnik mi greje sobo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23787 (22379) | Glugy |
» | Zakaj odpirate okna? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10147 (7916) | Nikec3 |