Forum » Mobilne tehnologije » Kateri JB rom predlagate za Samsung GT2 10.1 -wifi P5110
Kateri JB rom predlagate za Samsung GT2 10.1 -wifi P5110
Bx ::
Živjo vsem,
evo za mulca smo nabavili to tablico, zdaj pa bi jo nadgradil na JB (sedaj je 4.0.4) uradno se jo ne da nadgraditi.
Rad bi pa, da je še vedno slovenščina in da delajo stvari kot treba.
da lepo slika, snema video, play store ....
ps.:
rootal sem že tablico
pa še to - je ta JB res toliko boljši od 4.0.4
lp
boštjan
evo za mulca smo nabavili to tablico, zdaj pa bi jo nadgradil na JB (sedaj je 4.0.4) uradno se jo ne da nadgraditi.
Rad bi pa, da je še vedno slovenščina in da delajo stvari kot treba.
da lepo slika, snema video, play store ....
ps.:
rootal sem že tablico
pa še to - je ta JB res toliko boljši od 4.0.4
lp
boštjan
Bx
sfaljk ::
Pozdravljen. Sam imam takšno tablico že od januarja letos. Nisem si upal naložit custom roma, ker gre s tem garancija. Ampak je bila tablica tako počasna, da ni bilo za nikamor. Naložil sem CM10.1 in zadeva res leti. Tud za enkrat nisem opazil nobene napake, da kaj nebi delovalo.
V spodnji povezavi imaš link do vodiča za namestitev custom roma z vsemi povezavami. Jest sem namestil CyanogenMod 10.1. Drugih nisem probal, ker mi ta popolnoma odgovarja.
Lp
http://slo-android.si/forum/viewtopic.p...
V spodnji povezavi imaš link do vodiča za namestitev custom roma z vsemi povezavami. Jest sem namestil CyanogenMod 10.1. Drugih nisem probal, ker mi ta popolnoma odgovarja.
Lp
http://slo-android.si/forum/viewtopic.p...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sfaljk ()
Bx ::
hvala lepa za odgovor,
jaz sem to tablico kupil ta teden, pa mi je čist vseen za garancijo, bi že nekak nazaj zrihtu na stock tablico
sem ga rootal takoj ko sem ga dobil, dal gor philz_touch_5.08.5-p5110 (CWM)
sem dal pa tudi sam gor ta JB 4.2.2. CM10.1, pa gapps, pa SU
potem sem si dal pa še Nova Launcher in pa MIUI X5 HD Theme v1.8.0 (ker so mi lepše te MIUI-jeve kvadratne ikonce
in to je to, dela k šus
aja pa norton family parental control, pri tamalih moraš imeti kaj takega gor :-)
lp
Boštjan
jaz sem to tablico kupil ta teden, pa mi je čist vseen za garancijo, bi že nekak nazaj zrihtu na stock tablico
sem ga rootal takoj ko sem ga dobil, dal gor philz_touch_5.08.5-p5110 (CWM)
sem dal pa tudi sam gor ta JB 4.2.2. CM10.1, pa gapps, pa SU
potem sem si dal pa še Nova Launcher in pa MIUI X5 HD Theme v1.8.0 (ker so mi lepše te MIUI-jeve kvadratne ikonce
in to je to, dela k šus
aja pa norton family parental control, pri tamalih moraš imeti kaj takega gor :-)
lp
Boštjan
Bx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodobitev starejše tabliceOddelek: Pomoč in nasveti | 3183 (2741) | A_A |
» | Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 343837 (160856) | medenko |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7476 (5483) | DarkJedi8x |
» | Ima kdo tablico Xoro PAD 9719 QR? Kako se kaj obnese? Je za kaj?Oddelek: Strojna oprema | 4450 (3931) | filip007 |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7805 (6250) | lvlOne |