Forum » Zvok in slika » kvaliteta zvoka PC/prenosnik
kvaliteta zvoka PC/prenosnik
Ikspe ::
Ali je res da je kvaliteta zvoka pogovora (headset) na laptopu slabša kot na hišnem računalniku?
Castiel ::
ne, večinoma gre za iste ali vsaj podobne čipe realtek zvočnih kartic.
Sem pa opazil da ima večina prenosnikov mnogo boljši vgrajeni mikrofon in webcam od večine reči priklopljenih na "hišni" računalnik. (ponavadi, ni pa nujno).
Je bolj odvisno od tega na kakšno omrežje je prikloplen prenosnik, ali je hitrost povezave enaka kot na hišnem itd itd itd
Sem pa opazil da ima večina prenosnikov mnogo boljši vgrajeni mikrofon in webcam od večine reči priklopljenih na "hišni" računalnik. (ponavadi, ni pa nujno).
Je bolj odvisno od tega na kakšno omrežje je prikloplen prenosnik, ali je hitrost povezave enaka kot na hišnem itd itd itd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Castiel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem vzpostaviti internetne povezave preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 3857 (949) | Timmah |
» | Problem s povezavo. Wireless adapter. Pomoč!Oddelek: Omrežja in internet | 2487 (2395) | xmudelx |
» | Internet mi deluje počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 1252 (1174) | Fadil |
» | Nastavitev omrežja med win xp in win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 860 (602) | bisernik |
» | Povezava na prenosniku veliko slabša kot na osebnem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 820 (639) | Spajky |