» »

simulacija strežnika

simulacija strežnika

miha ::

Kak bi naredu, da bi brskal po svojih straneh (server je moja kišta) izvajal vse skripte,... ko sem offline, da bi sprobaval če vse dobro dela. So potrebne kake posebne nastavitve strežnika (apache-win, mysql, cgi-perl, php).

whatson ::

use Linux ... hitreje, kvalitetneje... 8-)

whatson ............. ????????????????????????
Odgovori na vprašanje, če veš in ne nakladaj.

DC- ::

LP

Kukr jz vem moraš za apache-win si še perl in to poinstalirati. Mogoče se motim samo to imam v spominu.

DC

andrej ::

ce prav razumem mas ti en streznik, kje ti vse to laufa, right? ti bi pa rad delal na njem tudi ko zadeva ni na netu, right? seveda gre. ce je ta pc v mrezi, lahko iz drugih normalno delas na njem. ce pa je to edina kista pa lahko bp delas kar na njem...

simon ::

Stvar ti mora delati kot na strezniku, povezujes se na lokalni streznik preko localhosta (127.0.0.1), da pa bodo delale zadeve lokalno in na net strezniku pazi da uporabljas samo relativne linke (da ne pises linkov kot http://www.neki.si/nekje/bla.html, pac pa samo kot /nekje/bla.html ) V bazi si nastimaj isto ime baze in istega uporabnika kot na net strezniku...

Ja andrej to me zanima.

Uporabnik ::

v apaču naštimaš ip strežnika na 127.0.01 in se povežeš lokalno (na 127.0.0.1).

PaJo ::

Ja saj ce mas server pipopan na lokalni mrezi in mas ti tvojo masino na loklni mrezi, lahko ti do tega serverja cisto preprosto preko mreze dostopas, verjetno samo preko IP-jev pa vseeno more delat komot.
In v cem ti vidis tu problem?;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Zdaj sem nastavo ip na 127.0.0.1 pa lepo dela, hvala vsem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322252442 (27107) miko22
»

Prenašanje cookijev med poddomenami

Oddelek: Informacijska varnost
201842 (1557) jype
»

Linux - konfiguracija domene

Oddelek: Omrežja in internet
221766 (1547) EagerWolf
»

Group Policy; kako nastavit GPO za OU?