Forum » Omrežja in internet » A RES NOBEN NEVE AL KUHA ? (NEWSPRO)
A RES NOBEN NEVE AL KUHA ? (NEWSPRO)
rookie ::
folk zanc sm sprasvou kako se nastima NewsPro scripto pa ni noben nc reku ! A res ni nobenga pravga majstra k bi mi pomagu tole srajne zrihtat ? HELPOk stvar je v tem stvar sem uploudu in CHMOD-u vse kokr je pisal uploudu v ASCII mode ampak stvar mi prbije fatal error.No sej strokovnjaki pogljte KLIK !Dejte pomagat k bi ful rabu !! Ko to zrihtamo bom meu pa se mpar uprasanj !!!
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
Tjulenj ::
rookie: lahko pa napises tudi username, pass, podatke o masini (ne vem tocn kaj vse se rab ampak lokacija perla pa lokacija tvojega direktorija bo pomojem dost) pa bomo mal pogledal
whatson ::
rookie jaz imam dotično zadevo tudi na f2su in zadeva dela brez problemov.. samo navodil se moraš držat... kot ponavadi.. če te pa kaj konkretneje zanima... ask
ahac ::
Mogo?e si naredu kak?no napako. Vse zbri? pa probi ?e enkrat. Sej ni velik dela.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL speedOddelek: Omrežja in internet | 1751 (1403) | Mavrik |
» | Kovinsko ohišje v obliki cilindraOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2683 (2134) | Nejc Pintar |
» | Kaj menite o kablu rpi Telemachu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1077) | Rogue Jedi X |
⊘ | Postavitev strežnikaOddelek: Izdelava spletišč | 2154 (1769) | cahahopie |
» | Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 45078 (43691) | Tjulenj |