Forum » Pomoč in nasveti » Dedicated memory?
Dedicated memory?
Semine ::
Zdravo.
Imam prenosnika Fujitsu LIFEBOOK AH532 z grafičnim čipom Intel HD 4000 pa me zanima če se da kako zvišati dedicated memory ker je trenutno na 64mb nekatere igre pa rabijo več.
LP
Imam prenosnika Fujitsu LIFEBOOK AH532 z grafičnim čipom Intel HD 4000 pa me zanima če se da kako zvišati dedicated memory ker je trenutno na 64mb nekatere igre pa rabijo več.
LP
STU-III ::
ko se računalnik prižiga moraš pritisniti recimo f10 (ne vem, kako je pri tebi ampak ti piše ob vklopu), da prideš v bios. tam lahko nastaviš koliko pomnilnika bo odstopljeno grafični kartici. za shranitev običajno pritisneš f10.
Line secured.
STU-III ::
ja, saj pravim... vsak ima kaj drugega, lahko tudi f2. drugače mu pa piše itak ob zagonu.
Line secured.
hojnikb ::
stvar si tako dinamično nastavla kolk rama rabi, 64mb je mende sam spodni limit. Itk pa če ji boš dau več rama na silo, nebo nč hitrej delala.
#brezpodpisa
hojnikb ::
mogoče je kje nastavlen fixed memory namesto dynamic. Poišči DVMT nastavitev v biosu..
#brezpodpisa
BorutK-73 ::
Poglej pod Graphics memory
Včasih so že prednastavljene vrednosti: 64, 128, 512MB.
Če imaš v prenosniku 4GB ali več rama, potem daj 512MB, če imaš manj potem pa 128MB
Včasih so že prednastavljene vrednosti: 64, 128, 512MB.
Če imaš v prenosniku 4GB ali več rama, potem daj 512MB, če imaš manj potem pa 128MB
Jst ::
Eni prenosniki nimajo te možnosti, čeprav imajo Ivy grafiko... :/ Fail, če mene vprašaš, razen če je kakšen update za BIOS. Ampak prenosniki itak niso (primarmo) namenjeni za igre.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Semine ::
http://www.slideshare.net/heoiu87/bios-...
Evo tukaj je celoten BIOS opisan jaz sem gledal v biosu pa nisem našel nič povezanega z grafiko tak da če kdo najde tukaj :) drugače pa sem pri eni igri rešil problem z Updateom (GTA IV) je štekala kot hudič :) ene pa očitno sploh ne grejo.
Evo tukaj je celoten BIOS opisan jaz sem gledal v biosu pa nisem našel nič povezanega z grafiko tak da če kdo najde tukaj :) drugače pa sem pri eni igri rešil problem z Updateom (GTA IV) je štekala kot hudič :) ene pa očitno sploh ne grejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 grafični v prenosniku?Oddelek: Strojna oprema | 4232 (2578) | Stari89 |
» | Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 20368 (10453) | bobi1992 |
» | Koliko pomnilnika je v resniciOddelek: Pomoč in nasveti | 2887 (2070) | Mr.B |
» | 4GB rama na operacijskem sistemu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9061 (7870) | opeter |
» | Ram pri Hp Compaq nx6110Oddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (991) | BrokenSouŁ |