Forum » Igre » Mad Max
Mad Max

oo7 ::
Sploh nobenga rewieva ni za MAD MAX. Mislim poleg IGN in GAMESPOTa. Totalbiscuit in AngryJoe še nič posnela. Še kakšen tak ki pove stvari take kot so?
IGN – 8.4
GamesRadar+ – 4/5
God is a Geek – 7.5
GameSpot – 6
Polygon – 5
Hobby Consolas [Spanish] – 90/100
Mad Max je open world igra?
Ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

ahac ::
Sploh nobenga rewieva ni za MAD MAX.
Menda niso dobil keyev. Jaz bi nekaj dni počakal z nakupom, saj ne bo nikamor ušel.

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Ciklamen ::
Drgač pa lahko pogledaš kak stream, boš najbolje videl kak zgleda iz prve roke :) Aja, zakaj bi sploh gledal nekoga igrat, če lahko sam igraš, right? :P
- End of the Post ->

iborbor ::
igram tole igro že dva dneva in je zelo dobra tako, da ne razumem nekaterih nizkih ocen....očitno je zadaj nekaj drugega

miraldi ::
igram tole igro že dva dneva in je zelo dobra tako, da ne razumem nekaterih nizkih ocen....očitno je zadaj nekaj drugega
Se strinjam, igra je odlična

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()

iborbor ::
Se strinjam, igra je odličnaNa G2A MAD MAX + RipperDLC nabavu za 16.50Eur.
nizka ocena na Gamespot posledica neke umazane igre.....igra si zasluži oceno višjo od 8.....se mi zdi, da na Gamespot niso dobili pričakovane vsote denarja......kupil na http://www.cdkeys.com/pc/games
za enako ceno.....

--MiRaLdInJo ::
Igra je res super fajn sem 10ur že zmetal vanjo

Zgodovina sprememb…
- spremenil: --MiRaLdInJo ()

--MiRaLdInJo ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
Igra je res super fajn sem 10ur že zmetal vanjo![]()
Eo en gameplay vse na MAX nsatavitvah niti za trenutek pod 60fps ;)
Lp

bambam20 ::
Max zgled av igri vizuelno izjemno podoben pravemu maxu in cel čas vozi prerihtanga V8. To je tisti pravi MAX:

Zmajc ::
Fantastična igra, ne vem zakj tako nizke ocene.
M-power pri meni je en balon v zraku in ga nikakor ne morem spustiti dol na tla z konzolo.
M-power pri meni je en balon v zraku in ga nikakor ne morem spustiti dol na tla z konzolo.

Zmajc ::
Do tega balona pa še nisem prišel. Koliko si pa že daleč?
Sem ugotovil da je bila moja napaka. Balon je bil privezan s kablom ki ga nisem videl ker je bila noč.
Tudi baloni ki jih ne moreš napolnit z gorivom niso bug. Gorivo moraš natočit direkt v balon v tank ki visi obstrani. Tisti tank obstrani z lijakom je samo za okras.

Do tega balona pa še nisem prišel. Koliko si pa že daleč?
Sem ugotovil da je bila moja napaka. Balon je bil privezan s kablom ki ga nisem videl ker je bila noč.
Tudi baloni ki jih ne moreš napolnit z gorivom niso bug. Gorivo moraš natočit direkt v balon v tank ki visi obstrani. Tisti tank obstrani z lijakom je samo za okras.
Jaz sem pa tam okoli generatorja hodil namesto, da bi šel k balonu

Hvala za pomoč :)

Mad Max 2 igra v izdelavi 
Mad Max 2 Allegedly Started Development Before The Pandemic
https://www.thegamer.com/mad-max-2-alle...

Mad Max 2 Allegedly Started Development Before The Pandemic
https://www.thegamer.com/mad-max-2-alle...

Še enkrat preigral igro Mad Max. Zelo dobra igra.
Igra je stara 9 let in se je zelo dobro postarala.
Upam, da bo kmalu nadaljevanje.
Igra je stara 9 let in se je zelo dobro postarala.
Upam, da bo kmalu nadaljevanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39666 (438) | Predsednik11 |
» | Hitman (World of Assassination trilogy, 2016 - 2021) [Hitman 6] (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 48830 (1178) | oo7 |
» | Mad Max 4 Fury Road (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 59738 (1653) | 2dark |
» | Nier: Automata (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 23163 (4149) | oo7 |
» | The Evil Within (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 15116 (1644) | oo7 |