Forum » Zvok in slika » TV kartica
TV kartica
YiMMi ::
emm.Odlocam se za nakup TV kartice....
V resnici se mi o teh karticah niti malo ne sanja....Rad bi imel taksno kartico Da bi lahko kar najbojse snemal z televizije
in potem oblikoval zvok in sliko po svoje...
Zanima me predvsem katera je cenovno ugodna in katera je dokaj kakovostna
Saj se slisal da te za 15 K niso kaj prida in da ne gre tako kvalitetno posnet na disk...
Dajte mi kaj svetovat!!!
V resnici se mi o teh karticah niti malo ne sanja....Rad bi imel taksno kartico Da bi lahko kar najbojse snemal z televizije
in potem oblikoval zvok in sliko po svoje...
Zanima me predvsem katera je cenovno ugodna in katera je dokaj kakovostna
Saj se slisal da te za 15 K niso kaj prida in da ne gre tako kvalitetno posnet na disk...
Dajte mi kaj svetovat!!!
YiMMi ::
Daj povej mi kaksna je ta kartica kak se obnese Si snemal kaj z TV..Kaki film kaksna je kakovost in cena...Si zadovoljen????
JAkaa ::
Zoltrixov Tv genie je dost kvaliteten, toda snemas lahko samo v avi formatu, kar pa zasede precej prostora. 10s pri resoluciji 384x288 zasede priblizno 35,5 Mb (1 ura 13 Gb). Seveda lahko ta format spremenis v mpg ali kaksen drug format.
Koci ::
jaz mam WinFast tv 200o od Leadteka pa je full dobra slika. Zajemaš pa lahk v avi, in mpeg formatu
kuzifix ::
Jz mam od Pinnacla Studio PCTV, in je kvaliteta slike odlicna, posnetkov pa tud. Mas dve moznosti snemanja (kot video - ko gledas, poseben program za zajem). zajema v aviju, sam pol lohka konvertiras v RealVideo, avi, mpeg. Moznost mas tud obdelave posnetkov ... Sam u win2k un program ne dela. Cenaje pa okol 30k.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
sazo ::
Spidy Atijeve nikoli niso bile najbolše,Pinnacla Studio PCTV pa Hauppague sta 20k najbolsa izbira.
Spark ::
Kupi ali Haupauge ali pa Pinnacle studio PCTV.
Slednjo sem kupil jaz pred tremi dnevi prej sem imel pa se 3 in to je najboljsi nakup od vseh ostalih prej.
Cena PCTV-ja je 18.850 Sit v TEch-tradu
Enaka cena je tud pri uvozniku sem bil tam in jih spraseval o kvaliteti.
Slednjo sem kupil jaz pred tremi dnevi prej sem imel pa se 3 in to je najboljsi nakup od vseh ostalih prej.
Cena PCTV-ja je 18.850 Sit v TEch-tradu
Enaka cena je tud pri uvozniku sem bil tam in jih spraseval o kvaliteti.
Sparkyboy2001
slavc ::
ATI-jeve kartice sploh niso slabe samo je problem v multimediji pri kateri niso dobro narejeni oz koncani programi.Nestabilnost ki se pojavi pri njihovih karticah je posledica zmrzovanja prikaza ali celo celega sistema
Strinjam se sazo-tom za nakup Hauppague.
Strinjam se sazo-tom za nakup Hauppague.
LP Slavc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20162 (7708) | dire |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7396 (5463) | Tiash |
» | Nakup TV tunerjaOddelek: Kaj kupiti | 2226 (1587) | zdravc |
» | Tuner - kerga kuptOddelek: Kaj kupiti | 946 (772) | |Luka| |
» | Ker majster ma izkušnje z tunerji??Oddelek: Zvok in slika | 1279 (1111) | matevzm |