» »

TV kartica

TV kartica

YiMMi ::

emm.Odlocam se za nakup TV kartice....
V resnici se mi o teh karticah niti malo ne sanja....Rad bi imel taksno kartico Da bi lahko kar najbojse snemal z televizije
in potem oblikoval zvok in sliko po svoje...
:P
Zanima me predvsem katera je cenovno ugodna in katera je dokaj kakovostna|O
Saj se slisal da te za 15 K niso kaj prida in da ne gre tako kvalitetno posnet na disk...
Dajte mi kaj svetovat!!!

alien-w ::

ce imas WIN2k, potem ne kupuj Guillemot MAXI video3. Toliko z moje strani o tej temi.

YiMMi ::

Daj povej mi kaksna je ta kartica kak se obnese Si snemal kaj z TV..Kaki film kaksna je kakovost in cena...8-OSi zadovoljen????:P

JAkaa ::

Zoltrixov Tv genie je dost kvaliteten, toda snemas lahko samo v avi formatu, kar pa zasede precej prostora. 10s pri resoluciji 384x288 zasede priblizno 35,5 Mb (1 ura 13 Gb). Seveda lahko ta format spremenis v mpg ali kaksen drug format.

Koci ::

jaz mam WinFast tv 200o od Leadteka pa je full dobra slika. Zajemaš pa lahk v avi, in mpeg formatu

kuzifix ::

Jz mam od Pinnacla Studio PCTV, in je kvaliteta slike odlicna, posnetkov pa tud. Mas dve moznosti snemanja (kot video - ko gledas, poseben program za zajem). zajema v aviju, sam pol lohka konvertiras v RealVideo, avi, mpeg. Moznost mas tud obdelave posnetkov ... Sam u win2k un program ne dela. Cenaje pa okol 30k.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

whatson ::

jaz ti priporocam le ATIjeve kartice...

ja baje so Atijeve najboiljše

sazo ::

Spidy Atijeve nikoli niso bile najbolše,Pinnacla Studio PCTV pa Hauppague sta 20k najbolsa izbira.

Spark ::

Kupi ali Haupauge ali pa Pinnacle studio PCTV.
Slednjo sem kupil jaz pred tremi dnevi prej sem imel pa se 3 in to je najboljsi nakup od vseh ostalih prej.

Cena PCTV-ja je 18.850 Sit v TEch-tradu
Enaka cena je tud pri uvozniku sem bil tam in jih spraseval o kvaliteti.:)
Sparkyboy2001

sazo. Ja, ki jo tud mastno plačaš

slavc ::

ATI-jeve kartice sploh niso slabe samo je problem v multimediji pri kateri niso dobro narejeni oz koncani programi.Nestabilnost ki se pojavi pri njihovih karticah je posledica zmrzovanja prikaza ali celo celega sistema

Strinjam se sazo-tom za nakup Hauppague.
LP Slavc

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420162 (7708) dire
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
507396 (5463) Tiash