Forum » Programska oprema » kako obrnit stran
kako obrnit stran
bjelakrez ::
v wordu mam 20 pokončnih strani pa bi rad samo eno obrnu tko da bi bla vodoravno. kako se to nardi?
- premaknil: ToniT ()
boštjan ::
datoteka-priprava strani-zavihek robovi pol pa na dnu maš sekcijo predogled in pod uporabi za daj na OD TOČKE NAPREJ.S tem da moraš še pokončni list označit v zavihku robovi.
gkovac ::
simpl....
Najprej se postavi na ZAČETEK teksta, ki ga želiš imeti vodoravno.
Pojdi v Meni: Insert -> Break in izbereš Page Break in Next Page
Potem se postavi na KONEC teksta, ki ga želiš imeti vodoravno
Pol je pa še en trik:
Postavi se na stran, ki jo želiš imeti vodoravno in pojdi v File -> Page Setup in izberi Landscape.
Na isti strani izberi View -> Header and Footer in v vrstici, ki se ti pojavi izklopi Same As Previous.
Pojdi še na naslednjo stran (eno dol od tiste, ki bi jo rad imel vodoravno) in še enkrat ponovi trik z same as previous.
To ti more pol delat. Ni za kej
Najprej se postavi na ZAČETEK teksta, ki ga želiš imeti vodoravno.
Potem se postavi na KONEC teksta, ki ga želiš imeti vodoravno
Pol je pa še en trik:
Postavi se na stran, ki jo želiš imeti vodoravno in pojdi v File -> Page Setup in izberi Landscape.
Na isti strani izberi View -> Header and Footer in v vrstici, ki se ti pojavi izklopi Same As Previous.
Pojdi še na naslednjo stran (eno dol od tiste, ki bi jo rad imel vodoravno) in še enkrat ponovi trik z same as previous.
To ti more pol delat. Ni za kej
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9382 (2558) | Galaxy |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10603 (7812) | nhjghvfhj |
» | Word pomočOddelek: Programska oprema | 1391 (1360) | Mike07 |
» | word - kako poležat samo eno stran?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3303 (3221) | Fave |
» | Številčenje strani v worduOddelek: Programska oprema | 10361 (10361) | PrljaviDzem |