Forum » Pomoč in nasveti » Samsung s2 ne "vžge"
Samsung s2 ne "vžge"
tovsti55 ::
Pozdravljeni imam telefon samsung galaxy s2. Do sedaj je delal brez problemov, včeraj ko sem se preko google chroma, povezal v internet pa mi je "zafrizal".
Najprej sem odstranil baterijo ter jo šeenkrat namestil, vendar telefon se ni vklopil. "Zašteka" na pozdravnem zaslonu. Ima kdo morda kakšno rešitev!? Ja telefon ni več v garanciji :/. Kaj naj storim? LP
Najprej sem odstranil baterijo ter jo šeenkrat namestil, vendar telefon se ni vklopil. "Zašteka" na pozdravnem zaslonu. Ima kdo morda kakšno rešitev!? Ja telefon ni več v garanciji :/. Kaj naj storim? LP
klemenSLO ::
Prižgi ga tako da držiš 'VOLUME UP+ sredinski gumb + power' toliko časa dokler te ne vrže v android system recovery.
tam izberi wipe data/factory reset.
poročaj.
tam izberi wipe data/factory reset.
poročaj.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se sploh splača kupiti premium telefone? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21352 (15266) | KAVINSKY |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10370 (8246) | mrbanana |
» | Nakup novega telefona od fizične osebe in pravne poslediceOddelek: Mobilne tehnologije | 4032 (3411) | Pesimist |
⊘ | Serviserji ne znajo telefona popravitiOddelek: Mobilne tehnologije | 5315 (3091) | OmegaBlue |
» | nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11489 (10097) | carota |