Forum » Pomoč in nasveti » tus brezmejni 24
tus brezmejni 24
matjaz29 ::
Pozdravljeni.
Imam sledec problem. Lastim si dell mini 9 od simobila izpred 3-4 let. Pred nekaj dnevi sem ga nesel na simobil in prosil da mi ga odklenejo. Rekl so da je ze odklenjen. Nato sem sel do tus mobila, kjer sem kupil predlacnisko kartico za internet (SAMO SIM). Vstavim sim zadaj pod baterijo in se nic nezgodi... Zdaj me pa zanima, ce bi moral kupiti se usb kljuc... Namrec rajsi bi imel samo sim, ker je sim lepo skrita za baterijo in usb ne strli motece ven... Sem sel malo po internetu in iskal gonilnike oz. karkoli podobnega, da bi zadevo zagnal... Ampak brez srece... Aja pa se to. Mobitel mi na kljucek deluje brez problema. Samo ko vstavim zadaj v netbook se nic ne zgodi.
Ima kdo kaksno idejo?
PS: sem slabse podkovan v svetu racunalnistva, zato se ze vnaprej opravicujem za napake v forumu oz. kjerkoli...
HVALA
Imam sledec problem. Lastim si dell mini 9 od simobila izpred 3-4 let. Pred nekaj dnevi sem ga nesel na simobil in prosil da mi ga odklenejo. Rekl so da je ze odklenjen. Nato sem sel do tus mobila, kjer sem kupil predlacnisko kartico za internet (SAMO SIM). Vstavim sim zadaj pod baterijo in se nic nezgodi... Zdaj me pa zanima, ce bi moral kupiti se usb kljuc... Namrec rajsi bi imel samo sim, ker je sim lepo skrita za baterijo in usb ne strli motece ven... Sem sel malo po internetu in iskal gonilnike oz. karkoli podobnega, da bi zadevo zagnal... Ampak brez srece... Aja pa se to. Mobitel mi na kljucek deluje brez problema. Samo ko vstavim zadaj v netbook se nic ne zgodi.
Ima kdo kaksno idejo?
PS: sem slabse podkovan v svetu racunalnistva, zato se ze vnaprej opravicujem za napake v forumu oz. kjerkoli...
HVALA
ender ::
A si prepričan, da ima stvar vgrajen 3G vmesnik? Poglej, če ga vidiš v Upravitelju naprav, ker ima režo za SIM kartico danes že zelo veliko prenosnikov, samo moraš 3G kartico (ki zna to SIM kartico potem uporabljati) ponavadi dokupiti.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
hojnikb ::
vklopi stvar v biosu in inštaliraj driverje... je pa čist možno, da modula sploh ni noter.
#brezpodpisa
matjaz29 ::
Pozdravljeni. Najprej bi se rad opravičil za odsotnost. Sem našel cd-je ki so bili zraven in ponovno nalozil driverje in stvar dela. tako da hvala obema za namige.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 113212 (16636) | zobnik |
» | Menjava operaterjaOddelek: Mobilne tehnologije | 7962 (6398) | dirkac71 |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8054 (7306) | koyotee |
» | Izkušnje s simobilom in mobitelomOddelek: Omrežja in internet | 2678 (1396) | Desty |