Forum » Pomoč in nasveti » Sony Xperia Z - garancija
Sony Xperia Z - garancija
brcox ::
Pred nekaj dnevi sem bil na taborjenju. Sedel sem na kamenju in telefon mi je padel z žepa na na rob kamna direktno na rob ekrana z višine približno 20 cm. Če nesem telefon na prodajalno mesto kjer sem ga kupil, ali ga bodo dali pod garancijo ali ga bodo poslali naprej na servis in bodo tam določili?
hvala za odg.
hvala za odg.
shadeX ::
Na servisu se bodo odločili, ampak če je počeno steklo to ne spada pod garancijo. Torej boš moral stroške popravila plačati sam. Ker sem že seznanjen z menjavo stekla na temu telefonu, ti povem da pri top time-u ti ga zamenjajo za 350 eur.
brcox ::
A nima vsak telefon določene višine padca in da zdrži udarec, ampak to je čisto odvisno kako pade.
Gladi ::
Tvoja poškodba ne spada pod garancijsko tako da boš mogel pač odštet neki dnarja za zamenjavo določenih zadev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19758 (9143) | slon |
» | P20 PRO- poškodovan zaslon- zavrnitev garancijeOddelek: Mobilne tehnologije | 6607 (4486) | Dimnik |
» | LG servisOddelek: Mobilne tehnologije | 15509 (10702) | FlipeR |
» | Trenutno MOCNO odsvetujem nakup Sony Xperia Z telefonov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48197 (29233) | b787 |
» | Mobitel, uveljavljanje garancije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23530 (19348) | Tilen |