Forum » Pomoč in nasveti » Samsung S3 problem
Samsung S3 problem
Hangover ::
Pozdrav
Imam težavo s polnjenjem Samsunga S3. Po več ur polni za 4% ali pa tudi sploh ne. Zanima me če ima kdo podobno težavo ali jo je imel in kako jo je odpravil.
Telefon sem povrnil na tovarniške nastavitve ter ga unrootal.
Da bi ga dal pa na servis pa bi o tem moral zelo premisliti, saj za mene je RAM 2, ki je edini uradni servis za samsungove telefone, zelo gnili servis. Izmišljujejo si takšne in drugačne napake na telefonu (kar neka oksidacija, upogjena pološča [bitch please - telefon frendu sploh ni padu po tleh tako da ne vem od kod to njim), na s1 frendu crknila Home tipka, a ker je imel rootan telefon so ga zavrnili (pa čeprav je bila mehanska napaka) + tega da iz servisa pride v hujšem stanju glede prask kot pa preden je bil poslan na servis in da o nekem popravilu sploh ne govorim. Če že sprejmejo aparat pod garancijo, je velika možnost, da se bo napaka, čez nekaj časa zopet ponovila.
Lep dan še naprej :)
Imam težavo s polnjenjem Samsunga S3. Po več ur polni za 4% ali pa tudi sploh ne. Zanima me če ima kdo podobno težavo ali jo je imel in kako jo je odpravil.
Telefon sem povrnil na tovarniške nastavitve ter ga unrootal.
Da bi ga dal pa na servis pa bi o tem moral zelo premisliti, saj za mene je RAM 2, ki je edini uradni servis za samsungove telefone, zelo gnili servis. Izmišljujejo si takšne in drugačne napake na telefonu (kar neka oksidacija, upogjena pološča [bitch please - telefon frendu sploh ni padu po tleh tako da ne vem od kod to njim), na s1 frendu crknila Home tipka, a ker je imel rootan telefon so ga zavrnili (pa čeprav je bila mehanska napaka) + tega da iz servisa pride v hujšem stanju glede prask kot pa preden je bil poslan na servis in da o nekem popravilu sploh ne govorim. Če že sprejmejo aparat pod garancijo, je velika možnost, da se bo napaka, čez nekaj časa zopet ponovila.
Lep dan še naprej :)
Mi je sosed posodu polnilec, ki ima enako S3. Njemu polni normalno, ampak pri meni problem ostaja, tako da polnilec očitno ni kriv :S
enpac ::
Stevec si resetiral? Ce ga bos posiljal na servis slucajno, da nebojo se zarad tega komplicirali.
floyd1 ::
1. Si mogoče uporabil isti kabel (na drugem polnilcu)?
2. Originalni kabel?
3. Si poskusil polniti ugasnjenega?
2. Originalni kabel?
3. Si poskusil polniti ugasnjenega?
@enpac
Kakšen števec?
@floyd1
Uporabu sem drug polnilec z drugim kablom, pač komplet od njega
Sem preiskuso polnit tudi ugašnjenega in baterija se je na mojem polnilcu napolnila v 3 urah, zdaj je pa že vseeno ali je prižgan ali ugašjen.
Sej ne polni zmeraj po par % par ur, včasih gre tudi v 6ih urah napolnit do konc, ampak vseeno, zmeraj slabše je in zmeraj manj možnosti je da napolnim baterijo vsaj v 6ih urah.
Kakšen števec?
@floyd1
Uporabu sem drug polnilec z drugim kablom, pač komplet od njega
Sem preiskuso polnit tudi ugašnjenega in baterija se je na mojem polnilcu napolnila v 3 urah, zdaj je pa že vseeno ali je prižgan ali ugašjen.
Sej ne polni zmeraj po par % par ur, včasih gre tudi v 6ih urah napolnit do konc, ampak vseeno, zmeraj slabše je in zmeraj manj možnosti je da napolnim baterijo vsaj v 6ih urah.
Kocka ::
Ko polniš telefon, še preveri v katerem načinu ti polni: AC ali USB. To vidiš pod Settings->Battery.
Pravilno polnenje preko adapterja je AC. Če polniš preko računalniškega USB, pa piše USB, in se polni precej počasneje, ker takrat vleče tok samo do 0.5A, pri AC pa do 1A.
Če USB kabel od polnilca malo prekinja pri konektorju, potem bo telefon skočil v mode USB in polnil počasi. Takrat samo za kakih 10 sekund iztakneš polnilec iz el. vtičnice (ne iz telefona) in priključiš nazaj in mora telefon preklopiti v AC.
Pravilno polnenje preko adapterja je AC. Če polniš preko računalniškega USB, pa piše USB, in se polni precej počasneje, ker takrat vleče tok samo do 0.5A, pri AC pa do 1A.
Če USB kabel od polnilca malo prekinja pri konektorju, potem bo telefon skočil v mode USB in polnil počasi. Takrat samo za kakih 10 sekund iztakneš polnilec iz el. vtičnice (ne iz telefona) in priključiš nazaj in mora telefon preklopiti v AC.
Hvala vsem za odgovore.
Mislim da sem odpravil težavo, če bo le tako polnilo telefon še naprej.
Sploh nisem pomislil da bi z iglico očistil ženski konektor v telefonu.
Mislim da sem odpravil težavo, če bo le tako polnilo telefon še naprej.
Sploh nisem pomislil da bi z iglico očistil ženski konektor v telefonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno polnjenje (Galaxy S5)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4494 (4148) | gusto |
» | Servis HTC - Al' sem nor, ali je to banalnost na vrhuncu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35890 (29975) | shadeX |
» | Drag USB kabel upočasnjuje polnjenjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8490 (7679) | blindb |
» | Samsung Galaxy S3 - počasno polnjenjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4287 (3851) | z00s |
» | Končno enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12063 (8905) | SmeskoSnezak |