Forum » Izdelava spletišč » Spletna stran in brskalniki
Spletna stran in brskalniki
zacetnik11 ::
Pozdravljeni
Naredil sem večji projekt ki je spisan CSS3 in HTML5. Sedaj me zanima ker se stran ne prikazuje vredu v stajejših brskalnikih.
Kako bi naredil, da bi uporabnika opozorilo da njegov brskanik ni posodobljen in da ga naj posodobi?
Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
Naredil sem večji projekt ki je spisan CSS3 in HTML5. Sedaj me zanima ker se stran ne prikazuje vredu v stajejših brskalnikih.
Kako bi naredil, da bi uporabnika opozorilo da njegov brskanik ni posodobljen in da ga naj posodobi?
Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
techfreak :) ::
http://www.devslide.com/labs/browser-de...
Drugace pa kaj je za tebe starejsi brskalnik? Ce je stran namenjena sirsi javnosti potem ne bi skodilo podpreti brskalnikov, ki imajo se vedno velik trzni delez.
Drugace pa kaj je za tebe starejsi brskalnik? Ce je stran namenjena sirsi javnosti potem ne bi skodilo podpreti brskalnikov, ki imajo se vedno velik trzni delez.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi brskalniki na spl. straneh ne odpirajo vseh povezav?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1045) | konspirator |
» | sesutje Mozille FirefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1444) | mihec23 |
» | Lenovo IdeaPad G510 ali Z510Oddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (1735) | bella_trix |
» | Petnajsti Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18356 (14462) | imott3791 |
» | Zatežimo uporabnikom naj posodobijo browser (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15402 (13743) | Tody |