Forum » Pomoč in nasveti » Prenizka frekvenca - smrt monitorja?
Prenizka frekvenca - smrt monitorja?
Bellzmet ::
Mam TVtool 6.8 in Geforce 2. Ko kliknem v Tvtool na dual-view mi napise, da mora monitor podpirat za PAL 50Hz frekvenco. Jaz pa v control panel>display lohka nastimam monitor na minimum 60Hz.
Zanima me, če se lohka monitor kej unič, če mam ukloplen dual-view, k laufa na 50Hz, k je kao manj kot lohka monitorju nastimam sam v control panel?
LP
Zanima me, če se lohka monitor kej unič, če mam ukloplen dual-view, k laufa na 50Hz, k je kao manj kot lohka monitorju nastimam sam v control panel?
LP
swar ::
Pri kolegu ta dual view dela(se prikaze slika tudi na monitorju) ampak mislim da ni vredu met to dolg v uporabi ker mu monitor neki piska na tem refreshu...
gumby ::
novi monitorji se ugasnejo, če jim slika ne paše. starejši pa ponavadi začnejo cviliti v takih primerih... če ti prikaže sliko, je ok
sicer pa nastavi v tvtool-u, da sliko pošilja na tv ali na monitor, ne pa na oba hkrati
sicer pa nastavi v tvtool-u, da sliko pošilja na tv ali na monitor, ne pa na oba hkrati
Dr_M ::
ahh...trparije... usak monitor dela do 30khz najnizje frekvence. u 640x480 ti res verjetn ne bo delu na 50hz in se bo ugasnu, u 800x600 ali vec pa bo delal 100% na 50hz.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj pa vaše oči?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2532 (2532) | Mr.B |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1420) | Pro2Type |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6231 (5136) | bbobst |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2209 (1709) | Kawl6 |
» | GeForce na TV-juOddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (794) | Trdi |