» »

Osamljenost

Osamljenost

Temo vidijo: vsi

[D]emon ::

Prov na kozlanje mi gre, ko berem kaj tule pisejo obsedenci s cucki. :)) Ko da je cucek neka magicna zavba, ki zaceli vse rane, ti priskrbi miljon evrov, zeno in otroke. :))

Za nic ne obstaja magicna resitev, tudi za osamljenost ne. Sploh pa to ni pes.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

kr?en ::

OP vas je dobro strolal.

RejZoR ::

[D]emon je izjavil:

Prov na kozlanje mi gre, ko berem kaj tule pisejo obsedenci s cucki. :)) Ko da je cucek neka magicna zavba, ki zaceli vse rane, ti priskrbi miljon evrov, zeno in otroke. :))

Za nic ne obstaja magicna resitev, tudi za osamljenost ne. Sploh pa to ni pes.

Ti pa ali nimas pojma al pa se nikol nisi imel psa. Noben ne obljublja magicne spremembe zivljenja, ti pa dela druzbo in za razliko od prijateljev oz nasploh drugih ljudi ne rabis nekih posebnih skillov druzenja. Ampak tega itaq ne razumes kot vidim...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Kamran ::

Ramon dekers je izjavil:

V čem pa je razlika? Prosim razloži nam.

Psa ni treba v os. in sr. šolo dati ali mu praviti, da naj gre po končani os. šoli na eno XYZ gimnazijo, od tam pa na FDV, potem pa v tujino. :))

RejZoR je izjavil:

Ti pa ali nimas pojma al pa se nikol nisi imel psa. Noben ne obljublja magicne spremembe zivljenja, ti pa dela druzbo in za razliko od prijateljev oz nasploh drugih ljudi ne rabis nekih posebnih skillov druzenja. Ampak tega itaq ne razumes kot vidim...

Smo meli, odkar sem bil mali, doma cucke, na zeljo mame in sestre. Never liked a single one of them. :) In ja, vsi gobcajo o tem kako bo pa mel OP boljsi lajf ce bo mel cucka. Stop bullshitting, the lot of ya. :))

chucki ::

Pes je odgovornost, kot otrok. Vprašajte se, če je sposoben tega?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

StarMafijec ::

Če lahko delaš od doma, zakaj drastično ne spremeniš okolje, v katerem živiš? Lahko greš delat na drug kontinent, državo. Vsaj dokler se tam ne ustališ, ti ne bo dolgčas. Potem greš lahko kam naprej :).

BigWhale ::

Vpises se v bliznji konjeniski klub in se zacnes uciti jahanja.

Nerd bonus: ce se znajdes v post apokalipticnem svetu, si ful v prednosti. :)

Shegevara ::

BigWhale je izjavil:

A mi pustiš da nadaljujem tvojo misel:

v konjeniškem klubu se bo naučil jahanja, hkrati pa bo pridobil en kup novih prijateljev, vsi se bojo štekali, vsem bo kul, OP bo magično znal se pogovarjat, ...

IN YOUR FUCKING DREAMS BIGWHALE!

Mipe ::

Vsaj nekaj novega bo počel.

GamerBoy ::

In kaj vi mislite, da je tip prizadet, da do teh klišejskih idej ne zna priti sam ?
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

chucki je izjavil:

Ves kolk ljudi ma otroke, pa niso sposobni te odgovornosti ? :))

[D]emon je izjavil:

chucki je izjavil:

Ves kolk ljudi ma otroke, pa niso sposobni te odgovornosti ? :))

Glede na današnjo mladino... še vprašaš?

Mipe je izjavil:

Vsaj nekaj novega bo počel.

ti me še vedno narobe razumeš. Jaz ne nasprotujem temu, da gre človek v družbo, si najde hobij, stike z ljudmi, skupinske hobije ...

Jaz vam samo povem, da vse to verjetno on že ve, težave ima pa verjetno z druženjem samim in načinom kako se bo on lotil druženja in pridobivanja prijateljev.

Napačno je mišljenje, da samo da bo on prišel v stik z družbo bo kar magično vse bolje. Res pa je, da moraš človeka poznat bolje kot po enem forumskem postu, da natančno veš kaj mu svetovati. Ker grem stavit da psi in učenje tujih jezikov ne bodo pomagal, če človek še govort ne zna.

Tudi če bo le za malenkost bolje, bo še vedno bolje kot

en

velik

prazen

NIČ.

Le kaj ti zagovarjaš? Apatijo? Defeatizem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Ne mipe, zanima me, če dejansko veste kaj govorite, ali pa samo ponavljate kot stara lajna. Imaš prav, stik z družbo je korak v pravo smer. In nažalost je potrebno še veliko več kot samo korak.

Mu ne znate nič druzga svetovat? Kako naj pristopa do ljudi? O čem naj govori, če že mora? Naj ogovarja? Kako naj se obnaša? In še en miljon miljarda neskončno drugih zapletenih situacij, za katere ste mnenja, da OP bo pa že obvladal situacijo!! Najprej naj se včlani v xyz kljub, ostalo bo pa kar prišlo za njim.

Kakšna naivnost!

Ti ničesar ne razumeš. Pomembno je samo to, da UKREPA glede svojega stanja. Tudi če mu društvo ne ustreza, lahko še vedno gre drugam. Lahko gre šahirat, golfarit, pobirat pasje drekce, karkoli se mu pač zahoče. Toliko aktivnosti je, da en sam človek nima časa v vsej svoji življenjski dobi, da bi jih vse sprobal.

Skratka:

To je življenje. Če se zavlečeš v kot zaradi nekaj slabih izkušenj... No, o takih nima nihče nobene lepe besede.

s tabo se sploh ne da normalno pogovarjat, če še prebereš ne kar napišem. Naj dela OP kar ga veseli, pa da je tam družba. Grem pa stavit 50€, da bo to tud vse kar bo dosegel, ker če v 29 letih in v otroštvu ni zbral skupaj enga samega prijatelja, kaj šele punce, mu samo včlanitev v random društvo brez kakršnih koli nasvetov o druženju samem, spoznavanju ljudi (tu mislim strokovna pomoč) ne bo zadostovala, ker bo tam samotaril.

Invictus ::

Se strinjam. Če veš kaj te veseli, prej ali slej najdeš kaj. In tam je tudi družba. Ljudje z istimi interesi.

@Shegevara

Če jih pač ni, jih ni. Zaradi tega ni treba šinfat po njem kot neki posrani slovenski sosed.

Dajmo mu raje koristen nasvet. Zakaj ga pa nihče ne povabi na pir?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Mipe je izjavil:

Glede na današnjo mladino... še vprašaš?

Ti ne deluje detektor za retoricna vprasanja ? :))

Mipe je izjavil:

Ti ničesar ne razumeš. Pomembno je samo to, da UKREPA glede svojega stanja. Tudi če mu društvo ne ustreza, lahko še vedno gre drugam. Lahko gre šahirat, golfarit, pobirat pasje drekce, karkoli se mu pač zahoče. Toliko aktivnosti je, da en sam človek nima časa v vsej svoji življenjski dobi, da bi jih vse sprobal.

Ne razumes glih, kaksni so psiholoski izzivi, da se clovek, ki 30 let ni pocel nic od nastetega, spravi nekaj od tega pocet. Ain't nowhere near easy.

Seveda ni. Kolikokrat moram napisati, da sem tudi sam bil v enakem položaju?

Nič ni lahko. Ni lahko skobacajčku, ki še nikoli v življenju ni shodil, pa ga naenkrat silijo, da začne hoditi.

Baby steps. Vse se začne s prvim korakom, ki se lahko konča s poljubom tal ali pa tudi ne. Glavno je, da se sploh naredi korak naprej, ne se samopomilovat in si izmišljat patetične izgovore.

Imaš dva pristopa. Baby steps in flooding. Prvi je bolj ležeren pri katerem lahko rečeš, danes bom to preskočil, pa bom jutri mogoče probal. Po majhnih korakih, lahko povsem sam brez pomoči kogarkoli. Medtem ko se pri floodingu zavestno vržeš v neznano situacijo pri kateri bi sicer najraje umrl od neugodja. Zdej, al imaš tolk močno voljo, da se tega lotiš sam al pa imaš vsaj nekoga, ki te pomaga potisnit v to. Ker ljudje pod prisilo velikokrat naredimo kaj kar sicer sami ne bi nikoli. To še posebej velja za flooding pristop. Je sicer dokaj krut način ampak ponavadi tud najbolj pomaga. Baby steps pa je proces na daljši rok, ki se ga lotiš sam in po katerem posega večina. 100% uspeh pa ni zagotovoljen pri nobenem. V končni fazi si že kot človek pač drugače naravnan in ti odgovarjajo povsem drugačne stvari kot večini. Če se preveč siliš bit nekaj kar nikoli nisi bil, tud ni najbolj zdravo za psiho. Če pa se delno prilagodiš oz kaj izboljšaš, to pa nikakor ne škodi. Vse do neke zdrave meje.

Vice ::

OMG kakšno bluzenje Baby steps hahaha.... RejZor si pa napisal kot nek šrink, ki naklada pol ure in nič ne pove :))
Že vidim članek na BBC, da so znanstveniki ugtovili, da obstajajo še athlete steps, grandma steps in med mladimi zelo popularni overdose steps. :))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: BigWhale ()

B-Stard ::

Odkrilo se je veliko bolnikov na forumu

lonz ::

Pogost pojav na trol temah.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Shegevara je izjavil:

BigWhale je izjavil:

A mi pustiš da nadaljujem tvojo misel:

v konjeniškem klubu se bo naučil jahanja, hkrati pa bo pridobil en kup novih prijateljev, vsi se bojo štekali, vsem bo kul, OP bo magično znal se pogovarjat, ...

IN YOUR FUCKING DREAMS BIGWHALE!

Ne, ne pustim ti nadaljevati moje misli, ker ni kaj za nadaljevati. Tvoje nadaljevanje misli je debilno predpostavljanje, ki si ga nevem od kje potegnil. Nauci se debatirati, potem pa debatiraj. A te v soli niso nicesar pametnega naucili?

Jaz sem mu predlagal naj se gre nauciti jahati. Marsikomu je stik z zivaljo lazji kot stik s clovekom. Ce bo pa pri tej dejavnosti prisel se v stik s kaksnim clovekom, pa bo to samo bonus side effect. Ni pa nujen.

Shegevara je izjavil:

Res pa je, da moraš človeka poznat bolje kot po enem forumskem postu, da natančno veš kaj mu svetovati. Ker grem stavit da psi in učenje tujih jezikov ne bodo pomagal, če človek še govort ne zna.

Najprej se delas pametnega, potem pa pravis, da itak ne mores nic pametnega povedati in svetovati. Odloci se kaj bi rad.

Jasno, da se cloveku ne da pomagati kar takole. Ze to, da se je soocil s svojo tezavo in o njej spregovoril je precej. Ti mu pa zdaj predlagas naj si gre zile prerezat, ker itak nic ne bo pomagalo. Ves pa itak ne, ker po enem postu na forumu cloveka ne mores poznati.

Opcij ima pa vec. Lahko se potrudi in gre ven med ljudi. Ne kar nekam ven ampak nekam kjer bo srecal ljudi s katerimi se bo imel kaj za pogovarjati ali pa bo imel vsaj kaj za poslusati. Lahko si poisce kak online community in spozna ljudi najprej online, ter se pozneje z njimi sreca se v zivo. To je lahko lazje kot prva stvar. Lahko pa poisce strokovno pomoc, ker kaze neke znake depresije in tesnobe.

D3m ::

Ko že debatirate nesmisel. Kje pa je OP?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Maš tudi speed dating, po celi Sloveniji. Prav dosti človek ne more trpet teh par minut, ki so ti na voljo. Bo pa v tem času sigurno spoznal in se pogovarjal z več ljudmi kot pri jahanju konja in šetanju psa v 10 letih.

Shegevara je izjavil:

Mu ne znate nič druzga svetovat? Kako naj pristopa do ljudi? O čem naj govori, če že mora? Naj ogovarja? Kako naj se obnaša?

Ne, ne moremo mu tega svetovati, ker ne vemo s kom se bo pogovarjal, h komu bo pristopal. Kako to mislis, da mu naj svetujemo o cem naj govori ce mora? Ja, ce ga trgovka vprasa v trgovini pri kruhu: "se kaj?" potem mora rect "se dve mali zemlji." ce bi rad se dve mali zemlji, ce hoce se en hlebec crnega, pol mora rect: "en hlebec crnega." A tko?

Naj ogovarja? Ja, kr vsacga na cesti nej vprasa kako je in kaj je jedu za vecerjo.

Shegevara je izjavil:

In še en miljon miljarda neskončno drugih zapletenih situacij, za katere ste mnenja, da OP bo pa že obvladal situacijo!! Najprej naj se včlani v xyz kljub, ostalo bo pa kar prišlo za njim.
Kakšna naivnost!

Ok, pol pa dejmo skupi stopit in mu pomagat! Mipe bo opisal prvih 200 miljard teh situacij, ti dej naslednjih 200, Rejzor naslednjih 200, jaz jih lahko ene 400 nardim, k sem mal bolj pameten. Isto jype. Sej nas je ful na S-Tju. Dejmo mu pomagat! Vsaj en one-liner za vsako situacijo!

Vice je izjavil:

Maš tudi speed dating, po celi Sloveniji. Prav dosti človek ne more trpet teh par minut, ki so ti na voljo. Bo pa v tem času sigurno spoznal in se pogovarjal z več ljudmi kot pri jahanju konja in šetanju psa v 10 letih.

Jaz mu nisem rekel, naj gre jahat zato, da bo kaj ljudi spoznal. Kje si to prebral? Zarad mene gre lahko tudi vaterpolo trenirat al pa pljuvanje cesnjeve koscice v daljavo. Samo, da gre ven in da zamenja okolje. Silit ga, da naj gre ven in spozna ljudi je debilno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

GamerBoy ::

Problem je, da nekdo, ki teh težav nikoli ni imel in jih vsaj deloma rešil ne more kaj dosti koristno svetovati avtorju teme (če predpostavimo da ni troll). Poleg oseb, ki so to prebrodile mu lahko svetuje le še kakšno strokovno osebje. Tle preveč ozko gledate na to težavo, bi morali videti kakšne vse po vaše malenkosti nekega človeka popolnoma zatolčejo ... In kot sem že napisal, avtor je verjetno na te vaše očitne ideje verjetno že 100x pomislil, ampak to ni to, ker upa da najde nekoga podobnega, ki bi mu znal svetovati.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Jaz sem imel te tezave, ko se ni blo internetnih forumov in slo-techa. Najvec kar je bilo je bil usenet in mailing liste. Takrat sem se potem vclanil v eno drustvo. In mi je pomagalo.

Karaya 52 ::

D3m je izjavil:

Ko že debatirate nesmisel. Kje pa je OP?

Nima veze, zdaj si samo se ego merimo. >:D

Vice je izjavil:

OMG kakšno bluzenje Baby steps hahaha.... RejZor si pa napisal kot nek šrink, ki naklada pol ure in nič ne pove :))
Že vidim članek na BBC, da so znanstveniki ugtovili, da obstajajo še athlete steps, grandma steps in med mladimi zelo popularni overdose steps. :))

Čestitam, ravnokar si iz sebe naredil totalnega bedaka. Zdej pa pejt v jeben google in si preberi kaj je to "baby steps" (oz small steps, kakor ji kdo pravi) metoda in kaj je to "flooding" metoda. Ti mi boš nabijal o nekih šrinkih, pa pojma nimaš. A je res tolk težko al se samo delaš bedaka?

B-Stard je izjavil:

Odkrilo se je veliko bolnikov na forumu

Torej, ni se lepo delat norca iz nekoga, ki ima downov sindrom, češ, ni si sam kriv, da ga je pokasiral in bonton veli, da se moraš lepo obnašat do takih ljudi, je pa povsem fino označevat, da se je "odkrilo veliko bolnikov", ki imajo neko obliko social anxiety (matr ne najdem zdele prave besede v slovenščini). Wake up call, nihče se ni zbudil zjutraj in si rekel, ja, od danes naprej si želim imet neko nelogično bojazen pred neko (za večino) povsem trivialno stvarjo. Tebi se zdi to smešno, nekomu, ki ima tako težavo pa je to najhujša nočna mora, ki jo mora preživljat iz dneva v dan. In to v svetu, ki stremi h grupiranju, socializiranju in nasploh, da naj bi se čim več stvari delalo v grupah.

BigWhale je izjavil:

Nauci se debatirati, potem pa debatiraj. A te v soli niso nicesar pametnega naucili?

Bigwhale, preden druge ozmerjaš, sam poskrbi, da ne počneš kar opisuješ. Ne bi bilo škoda, če bi razumel kaj dejansko sem napisal, ne pa, da se zapičiš v en samcat detajl mojga posta. Stik z živaljo je BS, ne zatiskaj si oči.

BigWhale je izjavil:

Ti mu pa zdaj predlagas naj si gre zile prerezat, ker itak nic ne bo pomagalo. Ves pa itak ne, ker po enem postu na forumu cloveka ne mores poznati.

Zato mu pa dajemo unikatne predloge ČE jih imamo. Tvoji konji to niso. So že na prejšnih straneh ugotovili, ko so debatirali, če bi bilo pametno dati temu človeku psa.
Ne pa zdaj meni tiščat besed v usta.

Uglavnem moj point je: OP je star 29 let. Živali, društva, tuji jeziki itd... mu bodo samo v napoto, če se ne bo znal na pravilen način socializirat v okolje.

Praksa, pikci. Praksa. Nobenmu iz prve ne rata. Tud Einsteinu ni.

Ramon dekers ::

Meni je pa zabavno brati te komentarje. Nekdo bi mu priporočil psa a sam svojega hrani s pokvarjeno hrano, spet drug konjenišiki krožek (I really wonder if he was ever there:)...Kakšmne ideje, fenomenalno.

Uglavnem moj point je: OP je star 29 let. Živali, društva, tuji jeziki itd... mu bodo samo v napoto, če se ne bo znal na pravilen način socializirat v okolje.

No saj nekateri pravilno razmišljajo, je pa pomojem prva rešitev branje knjig in besedni zaklad, širitev obzorij.

Zgodovina sprememb…

RejZor ne, samo trenutno imam res cajt po dolgem času podjeb... nekoga, ki misli da je odkritjem googla postal drugi Platon in ja tebi lahko z veliko začetnico. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

mihaso1 ::

Sem v podobni situaciji, ampak malo starejši, tako da ti definitivno ne zavidam. Verjetno največji korak je bil, da sem zamenjal službo (iz dobro plačljive na minimalca), kjer sem dnevno v kontaktu z ljudmi. Tako sem se na račun drugih (beri jeznih strank) priučil nekaj socializacije.
Skratka moja dvajseta sem presedel doma in delal od doma (po par ur dnevno) ter občasen izlet s kolegi in to je bilo to. Prav tako ne pijem alkohola in nisem družaben. Mislim, da je bila sprememba okolja bistvena, ampak spremenil pa se nisem. Še vedno se izogibam ljudi in če se le da, večino stvari rešim sam. Šele ko osebo bolje spoznam, lahko bolj normalno komuniciram.
Kar pa absolutno odvrne skoraj vse ženske. Obdržal sem par prijateljev in več jih tudi ne želim, ampak starejši kot si, več jih ima družine in manj časa imajo za skupne aktivnosti.
Iz lastnih izkušenj ti lahko rečem, da bo verjetno zelo težka pot pred teboj. Predvsem v zvezi, kjer ima neizkušenost svojo ceno. V bistvu sem že bil tako daleč, da sem za ženskami gledal čez mejo (Rusija), v upanju, da bodo manj zahtevne. In eno sem celo spoznal :) Kljub temu pa mi je zaenkrat vsaka zveza propadla, saj sem v vsaki vezi učil stvari, ki bi jih že moral vedeti. Ampak vsaj pozitivno gledano, sem se v vsaki (treh) nekaj naučil.

Skratka moje priporočilo je, da se vržeš v okolje kjer boš večino časa delal z ljudmi. Jaz sem samo naredil napako, da v moji branži skoraj ni žensk. Namreč to bo po mojem najhitrejša pot. Idealno bi bilo delo, kjer imaš več individualnega pristopa in ponavljajočih ljudi. Recimo trgovec v prodajalni sveč. V takšnem okolju bi se naučil komuniciranja, ne bi ti bilo dolgčas, spoznaval bi nove ljudi, med njimi tudi morebitne simpatije.

Vice je izjavil:

RejZor ne, samo trenutno imam res cajt po dolgem času podjeb... nekoga, ki misli da je odkritjem googla postal drugi Platon in ja tebi lahko z veliko začetnico. ;)

Al pa da eni govorimo iz osebnih izkušenj, sam eni očitno tega niste sposobni razumet. Al pa nočete...

Shegevara je izjavil:

Bigwhale, preden druge ozmerjaš, sam poskrbi, da ne počneš kar opisuješ. Ne bi bilo škoda, če bi razumel kaj dejansko sem napisal, ne pa, da se zapičiš v en samcat detajl mojga posta. Stik z živaljo je BS, ne zatiskaj si oči.

V bistvu sem se zapicil v precej vec, kot en samcat detajl. Ti si pa lahko kaj preberes o stikih z zivalmi, potem pa razlagaj okrog kako je to BS.

Animal-assisted therapy @ Wikipedia

Shegevara je izjavil:

Tak clovek se ravno z izpostavitvijo zunanjemu svetu nauci pravilne socializacije. Ce tega ni sposoben sam, bo rabil strokovno pomoc. Psihoterapijo, morda celo kombinacijo psihoterapije in zdravil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

STU-III ::

Jao, OP-ja ni nikjer, če bi bil resen, bi se oglasil. Poznam take situacije. Če bi bil res tako osamljen in v stiski, bi se že na prvi strani kmalu oglasil, ko bi mu kdo odgovoril, tako pa se ni in tema se lahko zaklene, saj je nad mojim postom večina samo trolanje. To sploh ni več ontopic, vsi se samo prepirajo in vsak ima debato z nekom drugim v tej temi. Sicer pa mislim, da se je že zdavnaj odgovorilo na OP-jevo vprašanje in odgovori se samo še ponavljajo (društva, pes, menjava službe, iskanje prijateljev) - vsak enako napiše.

V glavnem domnevam, da gre za troll temo.
Line secured.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Urc ()

Okapi ::

Kako je lahko troll-tema, če pa ima take in podobne težave en kup ljudi tule na slo-techu?

O.

Za STU-III je vsaka tema, v kateri ni on glavni akter, troll tema. :))

Drugace pa ja, je ocitno tale osamljenost bolj razsirjen problem tu gori... nekako niti ni cudno. Saj so ze bile raziskave na temo kako nas internet po eni strani povezuje, po drugi pa oddaljuje.

Okapi ::

Kako si lahko osamljen, če pa greš lahko sredi noči na forum in se kregaš z drugimi?;)

O.

blue ::

@sattee
Prijatelj je bil v zelo podobno situaciji.. Prodal je avto, stanovanje dal v najem, ostalo sranje odnesel k staršem...

Sedaj potuje po svetu.. V vsakem mestu živi par mesecev.. V hostlih na poti je spoznal ogromno ljudi in se zelo zabava...
Če imaš možnost dela od doma izkoristi..

STU-III ::

Okapi je izjavil:

Kako je lahko troll-tema, če pa ima take in podobne težave en kup ljudi tule na slo-techu?

O.

Ravno v tem je fora. Ker so več, kot očitno (ne vsi) troli. Odprejo temo in se režijo, ko vi odgovarjate, sami pa se ne oglasijo nikoli več. Ko bi se vsaj zahvalili ane?

[D]emon je izjavil:

Za STU-III je vsaka tema, v kateri ni on glavni akter, troll tema. :))

Drugace pa ja, je ocitno tale osamljenost bolj razsirjen problem tu gori... nekako niti ni cudno. Saj so ze bile raziskave na temo kako nas internet po eni strani povezuje, po drugi pa oddaljuje.

K sreči nisem glavni akter tukaj, bi pa rekel, da je tole 99.9% troll tema. Pač en mulc, ki mu je dolgčas naredi račun in si izmisli prepričljivo zgodbico, na katero potem vsi nasedate, on pa uživa.
Line secured.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: STU-III ()

Jst ::

Rejzor: Temu, kar ti praviš "flooding" metoda, to NE DELA. Takšen človek bo doživel panični napad (če je res too far gone) in se po vsej verjetnosti ne bo več premaknil iz hiše. Sesedel se bo v en kot, roke nad glavo (v bistvu v fetusni položaj) in se začel tresiti in nerazločno govoriti, nakar ga bodo morali odpeljati v bolnišnico. Žal vem, ker je bil v mladosti en kolega takšen. Bil je v psihiatrični bolnišnici več kot mesec, sedaj že ene 8 let hodi k psihiatru, preselili so se nekam na podeželje, pa si vseeno ne upa na kakšen koncert v LJ.

Samo zato, ker smo ga zvlekli na novoletni žur, pa "pozabili" nanj. To ti je flooding. Bogi revež. Prej je vsaj v službo hodil, po naši "intervenciji" smo mu pa spražili možgane. Res dobra metoda...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst je izjavil:

to NE DELA

Odvisno od cloveka. Ne posplosuj na vse zato ker ste mel enega nestabilneza v druzbi.

Jst ::

Sem napisal, da je bil too far gone. Kar mi nismo vedeli, vedeli pa smo, da je asocialen, pa da se mu v družbi veliko ljudi, začnejo tresti roke.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Mesar ::

Ja lepo ste ga zrihtali potem takem... očitno si ponosen, da se tukaj hvališ.
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Take živalske (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13923731 (13759) TineR
»

Napad psa - kdo je kriv? (strani: 1 2 3 )

14833725 (29321) Mare2

Zakonska prepoved nevarnih pasem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32058332 (53628) dzinks63
»

Zaščita ljudi pred psi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37963416 (53263) Massacra

Več podobnih tem