Forum » Mobilne tehnologije » Omejitev porabe na telefonu ( sms, internet .. )
Omejitev porabe na telefonu ( sms, internet .. )
goblinsly ::
Pozdrav,
Pri nas imamo nekoga, ki ima problem z samoomejitvijo glede porabe sms sporočil in mobilnega interneta. Zanima me kakšne možnosti obstajajo, da bi se to omejilo na preprost način ( razen odvzema tel. aparata ) ? Operacijski sistem je Android, ponudnik je Simobil. Simobil mislim da nima možnosti child lock-a, verjetno bi prišel v upoštev kakšen program, ki bi od zadanega datuma štel porabljene podatke in sporočila in ko bi le te prestopili določeno mejo, bi izklopil možnost pošiljanja ?
Za ta mesec da bo dana lekcija bi bila dobra tudi aplikacija, ki bo zaklenila vse funkcije telefona razen klicanja.
Lp
Pri nas imamo nekoga, ki ima problem z samoomejitvijo glede porabe sms sporočil in mobilnega interneta. Zanima me kakšne možnosti obstajajo, da bi se to omejilo na preprost način ( razen odvzema tel. aparata ) ? Operacijski sistem je Android, ponudnik je Simobil. Simobil mislim da nima možnosti child lock-a, verjetno bi prišel v upoštev kakšen program, ki bi od zadanega datuma štel porabljene podatke in sporočila in ko bi le te prestopili določeno mejo, bi izklopil možnost pošiljanja ?
Za ta mesec da bo dana lekcija bi bila dobra tudi aplikacija, ki bo zaklenila vse funkcije telefona razen klicanja.
Lp
- spremenil: goblinsly ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes še zadnje znižanje stroškov mobilnega gostovanja v EUOddelek: Novice / Ostale najave | 10009 (7218) | GizmoX |
» | Kater ponudnik in paket za mobilno telefonijo ?Oddelek: Kaj kupiti | 1568 (1354) | #000000 |
» | Samsung Galaxy S4 - Grde fotkeOddelek: Mobilne tehnologije | 1412 (1240) | kickboxerka |
» | Prihodnji teden pocenitev mobilne telefonije v tujiniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11898 (9160) | MrStein |
» | Pošiljanje SMS-ov kot se spodobi! Našel sem rešitev!Oddelek: Loža | 9710 (9192) | Tic |