Forum » Izdelava spletišč » Povezava večih strežnikov da delujejo kot celota...
Povezava večih strežnikov da delujejo kot celota...
Tito ::
Imam čudno vprašanje, vendar upam da se bo našel junak, kater mi bo pomagal...
S prijatelji bi naredili skupek serverjev, ki bi bili vsi povvezani med sabo in bi delovali kot celota, gre pred vsem zaradi slabega uploada pri ADSLju. Obstajal bi glavni strežnik, na katerega bi potem povezali kakšnih 6 satelitev... Seveda nevem če se to da storit in kako bi se dalo... Do sedaj sem serviral na svojem strežniku, vendar postaja preobremenjen. Potem me pa še zanima, če bi bila možnost da če bi en izmed verige strežnikov izpadel, da bi ga nadomestil naslednji? Kot mirror...
Morda se tega ne da naredit, vendar vprašati ni greh
HVALA!
S prijatelji bi naredili skupek serverjev, ki bi bili vsi povvezani med sabo in bi delovali kot celota, gre pred vsem zaradi slabega uploada pri ADSLju. Obstajal bi glavni strežnik, na katerega bi potem povezali kakšnih 6 satelitev... Seveda nevem če se to da storit in kako bi se dalo... Do sedaj sem serviral na svojem strežniku, vendar postaja preobremenjen. Potem me pa še zanima, če bi bila možnost da če bi en izmed verige strežnikov izpadel, da bi ga nadomestil naslednji? Kot mirror...
Morda se tega ne da naredit, vendar vprašati ni greh
HVALA!
Tito ::
Pa še to, a se da naprimer naredit simuleran direktorij na neki strani, ki je povezana s kakšnim x ftpjem...
Nekaj podobnega sem videl v IIS, vedar samo da je datotek v drugi mapi, kot osnovna stran...
Nekaj podobnega sem videl v IIS, vedar samo da je datotek v drugi mapi, kot osnovna stran...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Framework za web in WebSocketOddelek: Programiranje | 1520 (1325) | usoban |
» | Backup podatkovnih bazOddelek: Omrežja in internet | 2182 (1810) | jype |
» | Nakup strežnikaOddelek: Kaj kupiti | 1792 (1470) | Ice-Heki |
» | hacking@NEST2006 (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4749 (3646) | overlord_tm |
» | Prenos spletne strani od enega ponudnika k drugemu - zapleteno vprašanje (DNS)Oddelek: Omrežja in internet | 3131 (2876) | Bakunin |