Forum » Izdelava spletišč » Dimenzija za grafiko na majici
Dimenzija za grafiko na majici
Sakew ::
Pozdravljeni,
Dobil sem naročilo za oblikovanje grafike za tisk na tekstil. Ker pripravljam neko grafiko za tisk na tekstil prvič v življenju me zanima kako velik mora biti moj dokument oziroma kakšne dimenzije naj bi imel, da bo zadeva lepo izpadla na majici. Seveda vem, da so majice različno velike vendar neke okvirne dimenzije verjetno obstajajo. Lepo bi prosil če bi mi lahko kdo povedal, ki se na te stvari vsaj malo spozna.
Hvala,
LP
Dobil sem naročilo za oblikovanje grafike za tisk na tekstil. Ker pripravljam neko grafiko za tisk na tekstil prvič v življenju me zanima kako velik mora biti moj dokument oziroma kakšne dimenzije naj bi imel, da bo zadeva lepo izpadla na majici. Seveda vem, da so majice različno velike vendar neke okvirne dimenzije verjetno obstajajo. Lepo bi prosil če bi mi lahko kdo povedal, ki se na te stvari vsaj malo spozna.
Hvala,
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rad bi natisnil ENO majico - najcenejeOddelek: Loža | 6299 (1326) | jusv |
» | Kvaliteten tisk na majice?Oddelek: Loža | 4578 (1988) | Blum |
» | Pomoč pri nakupovanju na Ebay-uOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (690) | darkolord |
» | vsi mahnjeni na slo-tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8322 (7051) | luni |