Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri nakupovanju na Ebay-u
Pomoč pri nakupovanju na Ebay-u
ZuPk0 ::
Pozdravljeni!
Rad bi kupil eno majico na Ebay-u in bi s poštnino vred prišlo 31$(USA) ampak me zanima ker sem slišal nekaj o nekih carinah in podobnih dodatnih stroških, mi lahko nekdo prosim to razloži, da ne bo na koncu zaradi ene majice dal 50€...
Hvala vam za vnaprej, LP!
Rad bi kupil eno majico na Ebay-u in bi s poštnino vred prišlo 31$(USA) ampak me zanima ker sem slišal nekaj o nekih carinah in podobnih dodatnih stroških, mi lahko nekdo prosim to razloži, da ne bo na koncu zaradi ene majice dal 50€...
Hvala vam za vnaprej, LP!
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
mihec87 ::
Pa gremo ponovno...
Nad 22eur(v tej vrednosti je vključena poštnina) plačaš 20%ddv ter 5 eur stroškov carinjenja, nad 100 pa še nekaj eur plačaš ddv ter carino ter 5 eur stroškov carinjenja.
Nad 22eur(v tej vrednosti je vključena poštnina) plačaš 20%ddv ter 5 eur stroškov carinjenja, nad 100 pa še nekaj eur plačaš ddv ter carino ter 5 eur stroškov carinjenja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čas dostave - pošta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16186 (15127) | darkolord |
⊘ | carinaOddelek: Loža | 902 (771) | Mavrik |
» | Alienware PrenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3764 (3186) | zan013 |
» | Paypal nakup iz združenih državOddelek: Pomoč in nasveti | 3492 (2921) | darkolord |
» | paket z hong konga v ameriko in nato v SloOddelek: Loža | 1998 (1497) | [ecstazy] |