Forum » Zvok in slika » kateri HDMI kabel za laptop+TV
kateri HDMI kabel za laptop+TV
Ikspe ::
Laptop in FullHD TV bi rad povezal za ogled kakšnega filma in občasno delo z računalnikom. Obstaja več vrst kablov 1.4, 1,3, 1,3c,.... pa me zanima kateri je primeren.
Mavrik ::
Za fullHD resolucijo je OK katerikoli od verzije 1.0 dalje.
The truth is rarely pure and never simple.
BorutK-73 ::
Raje kupi kabel ki podpira zadnjo verzijo (1.4) da ne boš imel problemov (z zvokom).
Mislim pa da so vsi novi 1.4.
Mislim pa da so vsi novi 1.4.
...:TOMI:... ::
Kupi najcenejšega. Najbolje pri kitajcih na ebayu. Ne moreš zgrešiti, kupiš lahko samo prekratkega.
Tomi
Mavrik ::
Da ne dobiš slike (ali zvoka če hočeš recimo po 1.0 kablu poslati TrueHD DTS audio).
The truth is rarely pure and never simple.
BorutK-73 ::
HDMI audio nastavi na privzeto.
Jaz sem moral v GOM playerju nastavit zvok preko HDMI-ja, ker sem uporabljal tudi zvočno kartico na osnovni plošči za igre in ostalo, hdmi zvok je bil samo za filme na tv-ju.
Jaz sem moral v GOM playerju nastavit zvok preko HDMI-ja, ker sem uporabljal tudi zvočno kartico na osnovni plošči za igre in ostalo, hdmi zvok je bil samo za filme na tv-ju.
Assass1n ::
Je možno nastavit, da se zvok na extended desktopu na windows 8 avtomatsko prenaša med napravami na katere si kakšen program postavil. Monitor imam preko dvi ter zvočnike v onboard zvočni ter slušalke na usb, prek hdmi imam pa tv.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Assass1n ::
Spodaj desno na namizju klikni na zvočniček z desno, playback devices, klikni hdmi pa spodaj set as default.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11504 (4069) | acookook |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21784 (10896) | BorutK-73 |
» | xtreamer + hdmi + samsung tv = zvok out of syncOddelek: Zvok in slika | 1985 (1770) | MK99 |
» | hdmiOddelek: Strojna oprema | 2065 (1257) | damirba |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10951 (10226) | T-Majo |