Forum » Strojna oprema » Prenosnik se ne prižge!
Prenosnik se ne prižge!
gapic_8 ::
Zdravo,
Prenosnik sem odprl in spihal, vendar potem ko sem ga sestavil nazaj (in vse priklopil) se ne prižge več. Prenosnik se zažene, ampak se monitor ne zažene, čez slabih 15 sekund pa se računalnik ugasne. Gre pa za Toshiba Satellite A660 - 166
hvala in lep pozdrav.
Prenosnik sem odprl in spihal, vendar potem ko sem ga sestavil nazaj (in vse priklopil) se ne prižge več. Prenosnik se zažene, ampak se monitor ne zažene, čez slabih 15 sekund pa se računalnik ugasne. Gre pa za Toshiba Satellite A660 - 166
hvala in lep pozdrav.
solatko ::
Vsekakor rabiš vpogled v računalnik, nekoga, ki se na zadeve spozna. Verjetno gre za slab priklop displaya ali drsne ploščice.
Še enkrat razkopat in razkopanega zagnat.
Še enkrat razkopat in razkopanega zagnat.
Delo krepa človeka
gapic_8 ::
ja je bilo krivo to, da sem malo površno priklopil tipkovnico. Ko sem računalnik ponovno razstavil in še enkrat sestavil je zadeva delovala brez problema.
Hvala za odgovore, čeprav sem jih videl malo pozno.
Hvala za odgovore, čeprav sem jih videl malo pozno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB BootOddelek: Pomoč in nasveti | 2024 (892) | solatko |
» | Crucial bx100 počasen boot time (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8500 (7114) | ajfon |
» | kupil pc in nic se ne zazeneOddelek: Pomoč in nasveti | 3609 (2517) | RuskiSnajper |
» | Težave s HP 6735s (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7599 (5873) | jan01 |
» | prenosnik HP 6735s se grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 4129 (3729) | jan01 |