Forum » Pomoč in nasveti » kako do izvoženega certifikata za klik
kako do izvoženega certifikata za klik
trto ::
Pozdravljeni
Pred časom sem si na prenosnik naložil Klik. Izvozil sem certifikat na namizje. Čez čas so se mi windowsi tako pokvarili, da jih ne morem zalaufat oz popravit niti z recovery cd-jem.
Zanima me kako oz s čim bi lahko prišel do tega certifikata na namizju, ker za ostalo mi je vseeno ker imam več particij
Pred časom sem si na prenosnik naložil Klik. Izvozil sem certifikat na namizje. Čez čas so se mi windowsi tako pokvarili, da jih ne morem zalaufat oz popravit niti z recovery cd-jem.
Zanima me kako oz s čim bi lahko prišel do tega certifikata na namizju, ker za ostalo mi je vseeno ker imam več particij
bastadu ::
Google it! (hint: live CD)
Ali pa priklopi disk v drug računalnik ...
Ali pa priklopi disk v drug računalnik ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Poskusi še zahnati chkdsk na tem disku, morda bo uspelo popraviti napako in boš lahko prišel do podatkov ...
zdej imam priklopljen ta disk na drug pc.
A moram zdej na tem pc zagnat chkdsk in kako to naredim?
A moram zdej na tem pc zagnat chkdsk in kako to naredim?
raje najprej vpiši cmd (da ti odpre command prompt)
in potem vpiši tisto zgoraj, potem boš videl kaj bo izpisalo ...
in potem vpiši tisto zgoraj, potem boš videl kaj bo izpisalo ...
mlamat ::
To je zato ker je NTFS datotečni sistem.
Jaz bi to naredil tako, da bi si na USB ključek ali CD dal Knoppix linux in s tem zagnal računalnik, nato pa prenesel datoteko iz Users/Trto/Desktop na USB ključek.
Lahko pa zaženeš računalnik iz delujočega diska, priklopiš pokvarjenega in iz Windowsow uporabiš katerega od teh softwareov:
http://alternativeto.net/software/stell...
Jaz bi to naredil tako, da bi si na USB ključek ali CD dal Knoppix linux in s tem zagnal računalnik, nato pa prenesel datoteko iz Users/Trto/Desktop na USB ključek.
Lahko pa zaženeš računalnik iz delujočega diska, priklopiš pokvarjenega in iz Windowsow uporabiš katerega od teh softwareov:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mlamat ()
povej mi nekaj drugega .... zdej vlečem knopix ... in ga bom dal na ključek
a morm narest bootable in če, kako?
a morm narest bootable in če, kako?
To je zato ker je NTFS datotečni sistem.
Ne razumem zakaj bi NTFS imel vezo, da checkdisk ne bi naredil ta svojega? Druga pesem je, če je pogon slučajno kriptiran, ampak to v tem primeru dvomim ...
fosil ::
Če ti kaže da je disk raw so se ti očitno podrle particije.
Probaj restorat particije s programom testdisk.
Če uspe, ti bodo morda celo windowsi spet normalno delali.
Ali pa da je disk kriptiran. Si imel nastavljeno kakšno geslo za v bios?
Probaj restorat particije s programom testdisk.
Če uspe, ti bodo morda celo windowsi spet normalno delali.
Ali pa da je disk kriptiran. Si imel nastavljeno kakšno geslo za v bios?
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5165 (4198) | DeeCoy |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12170 (11140) | Jerry000 |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3874 (3354) | energetik |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2135 (1533) | mp3pesmi |
» | Probem - XP particijaOddelek: Programska oprema | 959 (855) | mh8759a |