Forum » Kaj kupiti » Nakup iz Nemčije - NOTEBOOKBILIGER
Nakup iz Nemčije - NOTEBOOKBILIGER
koJan ::
Pozdravljeni,
Odločam se za nakup novega prenosnika. Zbral sem si Samsung Serie 5 Ultra 530U3C A0L, nakup pa bi rad opravil iz spletne trgovine v Nemčiji - NOTEBOOKBILLIGER.
Stvart je taka, da bom kupil preko firme, pa me zanima, če se tudi za nakup iz Nemčije izognem davku?
Zanimivo je še to, da je na povezavi laptop s ceno 587 brez DDV-ja, z DDV-jem pa me pride 700€. Bom dobil davek nazaj ali ne?
Hvala za info.
LP
Odločam se za nakup novega prenosnika. Zbral sem si Samsung Serie 5 Ultra 530U3C A0L, nakup pa bi rad opravil iz spletne trgovine v Nemčiji - NOTEBOOKBILLIGER.
Stvart je taka, da bom kupil preko firme, pa me zanima, če se tudi za nakup iz Nemčije izognem davku?
Zanimivo je še to, da je na povezavi laptop s ceno 587 brez DDV-ja, z DDV-jem pa me pride 700€. Bom dobil davek nazaj ali ne?
Hvala za info.
LP
MIHAc27 ::
Mogoče se motim, ampak vračanje DDV je bilo včasih. Sedaj smo vsi ena lepa velika EU.
Davek plačaš Nemčiji namesto Sloveniji, ampak na koncu je račun zate isti.
Davek plačaš Nemčiji namesto Sloveniji, ampak na koncu je račun zate isti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvoz avtomobila iz Nemčije (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 34065 (3092) | korenje3 |
» | Uvoz avtomobila iz tujineOddelek: Na cesti | 25257 (5328) | benjaminp |
» | Evropskemu davku na multinacionalke slabo kaže (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 29211 (26389) | perci |
» | Uvozne dajatve in DDV pri nakupu rabljenega blaga - ZAKAJ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30089 (27933) | chinko |
» | nakup komponent v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 5013 (3972) | theBill |