Forum » Zvok in slika » Kako določiti katera grafična je in njene specifike
Kako določiti katera grafična je in njene specifike
B-king ::
Pozdravljeni!
Prosim vas za pomoč.
Ker mi je crknla ena stara grafična, sem prosil kolega če ima kakšno z vodilom AGP8.
Dal mi je dva komada, za katere pa nimam podatkov in nimam pojma kaj in koliko mb spomina ima katera.
Torej zanima me, kako bi ugotovil kateri grafični kartici sta, koliko imata spomina, ter kako posledično načel njihove drajverje.
Kolikor vem od njiju je Ena izmed njih ATIjeva
hvala
Prosim vas za pomoč.
Ker mi je crknla ena stara grafična, sem prosil kolega če ima kakšno z vodilom AGP8.
Dal mi je dva komada, za katere pa nimam podatkov in nimam pojma kaj in koliko mb spomina ima katera.
Torej zanima me, kako bi ugotovil kateri grafični kartici sta, koliko imata spomina, ter kako posledično načel njihove drajverje.
Kolikor vem od njiju je Ena izmed njih ATIjeva
hvala
- spremenil: B-king ()
Nagi Bator ::
Ko uklopis racunalnik so prva stvar, ki jo ugledas na zaslonu podatki o graficni.
Nepopolni, vendar katera firma (ATI/Nvidia) je, koliko RAM-a ima pise ter najveckrat tudi tocno kateri cip je gor.
Nepopolni, vendar katera firma (ATI/Nvidia) je, koliko RAM-a ima pise ter najveckrat tudi tocno kateri cip je gor.
B-king ::
Najprej hvala vsem za pomoč.
Vse kar mi na zacetku piše je Nvidia NF4 Serie: 4ADW1p25 081805
To je vse kar mi piše ob zagonu PC-ja
GPU-Z ... Program mi ne izpiše ničesar....
Vse kar mi na zacetku piše je Nvidia NF4 Serie: 4ADW1p25 081805
To je vse kar mi piše ob zagonu PC-ja
GPU-Z ... Program mi ne izpiše ničesar....
potepuh ::
druga možnost je "SIW - System Information for Windows"
ampak če gpu-z nič ne javi, potem tudi tu verjetno ne bo
ampak če gpu-z nič ne javi, potem tudi tu verjetno ne bo
kixs ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kuhanje na plinski ĹĄtedilnikOddelek: Loža | 2686 (2258) | Unknown_001 |
» | Nenavaden ramOddelek: Pomoč in nasveti | 1210 (1110) | unior |
» | 7.5 Gb rama usabla namesto 8 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1881 (1315) | SasoS |
» | Vista x64 in Nvidiini driverjiOddelek: Zvok in slika | 2122 (1152) | Senitel |
» | Pomoč: prenosnik Asus x59SLOddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1196) | 333333 |