Forum » Mobilne tehnologije » Recovery imenika Android
Recovery imenika Android
Fiki12 ::
Oj!
Dobil sem mobitel (Galaxy S2) nazaj s popravila, jasno s popolnoma pobrisanimi podatki. Preden sem ga oddal, sem si na računalnik prekopiral celotno vsebino telefona, zdej pa v bistvu ne vem kaj bi s tem. Kako pridem do svojih kontaktov? Je možno, da so shranjeni v kak računalniku skrit del telefona ali jih imam nekje med vsemi temi mapami?
LP
Dobil sem mobitel (Galaxy S2) nazaj s popravila, jasno s popolnoma pobrisanimi podatki. Preden sem ga oddal, sem si na računalnik prekopiral celotno vsebino telefona, zdej pa v bistvu ne vem kaj bi s tem. Kako pridem do svojih kontaktov? Je možno, da so shranjeni v kak računalniku skrit del telefona ali jih imam nekje med vsemi temi mapami?
LP
Fiki12 ::
Na SIM so, ampak tam jih je kake sto, manjka mi jih še ene 200, pa med temi so bli najpomembnejši... Sej to je moralo bit nekje na disku zapisano, al kako? Obstaja kaka File Recovery aplikacija mogoče? In kako, da jih ni bilo v pomnilniku telefona? Al si pa jst to zelo narobe predstavljam...
BladE_ ::
Preden sem ga oddal, sem si na računalnik prekopiral celotno vsebino telefona
Kaj si kopiral in s čem?
Akcija - Reakcija
ali3n ::
probaj z my phone explorer
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13330 (8226) | lojzze1 |
» | Iphone 8 - Prosim pomoc - kako prenesem izbrane fotke (album) na racunalnik?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1110 (1022) | shadeX |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12082 (11052) | Jerry000 |
» | Apple poskuša patentirati metode za ugotavljanje istovetnosti uporabnika iOS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15878 (13704) | techfreak :) |
» | Recovery consoleOddelek: Operacijski sistemi | 1896 (1622) | hruske |